No a co si budem, dávno to není co to bývalo. A přestává kvůli tomu být velký hráč nebo mu to ubírá nějaký minulý úspěch? Prostě zatím hraje na co teď má a až ho to přestane bavit (a zdraví sloužit), tak skončí - nic víc a nic míň.
Promiň, ale to není konec na vrcholu. Niki Lauda byl mým idolem od dětství. Také jediný pilot F1, kterému jsem měl čest podat ruku.Tady se ale snad bavíme o tom, že odejít na vrcholu znamená skutečně na vrcholu tzn po zisku titulu mistra světa. Niki ho vyhrál v 1984 a bylo víceméně jasné, že v roce 1985 si už mladý a nedržený Prost šanci vzít nedá. Nikimu jsem fandil jak to šlo, ale myslím, že i vůle týmu byla o titulu pro Prosta. Niki vyhrál v 1985 pouze GP Holandska, ale úchvatnou profesorskou jízdou, kdy Prost ať se snažil jak se snažil, tak se před Nikiho nedostal. Takže ano-Niki Lauda neskončil ostudně, ale zcela na vrcholu to také nebylo!
Niki už toho měl za sebou dost a v roce 84 začal vystrkovat drápky i začínající Senna. Tehdy nebyla pracovní životnost jezdců tak dlouhá jako dnes a proto odchod po patnáctí létech se třemi tituly byl docela posvátný výkon.
Moc to dramatizujes, u me Lauda skoncil krasnym vitezstvim kdy porazil v te dobe nejlepsiho pilota, to je proste stylove zakonceni kariery s jasnym odkazem, kazdy ma sve hodnoty, na to zes Laudu tolik obdivoval ses teda moc nepredvedl, tvoje vec.
Taky bylo bezne a u Senny se to prave v roce 1985 naplno projevilo, ze auta proste nedrzela a i kdyz v polovine zavodu vybojovat pole a byl super rychly, k nicemu mu to nebylo.
Nač to hrotit, máme na věc každý trochu jiný názor-to je snad smyslem diskuse.
Měj krásný večer. 
Já právě tuhle éru začínajících turbo motorů beru jako nejzajímavější éru kterou jsem zažil.
To je pravda, hezky vecer, ale polepsi se jo 
Tomu podani ruky Laudovi zavidim, kdy a pri jake prilezitosti?
Tohle uz byla polovina ery turba, prvni mel Renault 1978.
Renault měl první turbo u v 77 a v 81 se přidala Allfa, BMW, Porsche a Honda.
Jo, ale to bylo jeste takovy vachrlaty, spis se poflakovali v pitlane nez bojovali na trati.
Ale už tehdy bylo jasné, že turba dvojnásobný obsah převálcují až s výkonem a lehkostí motorů přijde i spolehlivost.
Turba mel Renault davno predtim, rok 1975 ve svych plackach Alpine, napriklad A442.
Ve Vídni cca rok 2000. Byl jsem z toho natolik rozhozen, že jsem byl pouze schopn vykoktat, jestli je to skutečně on. Blbej dotaz-Nikiho si nešlo už kvůli popáleninám splést.
Pouze se usmál a sám nabídl ruku. Celé to trvalo 20 sec, ale samozřejmě pro jeho skalného fanouška životní zážitek. Škoda, že ještě nefrčeli selfíčka, ale já bych na to byl v tom rozrušení stejně zapomněl. 
Turba jsou známé mnohem dříve než se dostaly do F1. První turbo vzniklo někdy počátkem minulého století, ale nebylo to dmýchadlo jak jej nevíce známe dnes, ale kompresor. Hlavním využitím bylo v leteckých motorech, protože ve velkých výškách se motorům nedostávalo vzduchu.
Takze nahodne setkani, ne v ramci nejake akce? Uah
Kompresory melo v F1 Ferrari v roce 1980-81.
Absolutně náhodné-proto jsem byl tak zaskočen. U nějaké akce se na to dá připravit, tam víš, kdo tam bude a že z trochou štěstí můžeš na něj narazit, ale tady… 
Tady jsem našel něco přesnějšího. Aspoň se zbytečně nezauzluji ve vlastní paměti.