Hamilton bol po ďalšej katastrofe opäť stručný: Nemám slov | Magazín F1 - F1online.sk

to snad neni ani pravda …

2 Likes

Je to tak. Úplně zbytečné teď řešit jezdce. Můžeme doufat v příští rok. Rád bych viděl Charlese jak bojuje o titul. A klidně proti Landovi, nebo Oscarovi, pokud by byl Max s RBR out. Lando teď ukazuje, že skill na titul jednoznačně má a chce to další benchmark.

Jo a gratulace. Pěkně tam bruslil. Tak nějak po Maxovsku. :grin:

1 Like

Dík, zatím jsem kvaldu neviděla, podívám se po obědě ze záznamu. Aspoň tolik netrpí moje nervy :smile: . Charlesovi bych taky přála konečně pořádné auto, je smutné vidět takového jezdce pořád jenom čekat. Ale to je F1, co si budem… Těch šťastných, co dostanou možnost opravdu zabojovat o titul je násobně míň než těch druhých. Tak snad bude další sezóna už konečně k němu přívětivější.

2 Likes

Skončit včas a na vrcholu je umění a v F1 to dokázalo velice málo jedinců. Nejpřesvědčivější byl Stewart koncem roku 1973 po dosažení 3-tího titulu a 27 vítězství v GP, což byl pak dlouhou dobu rekord. Jen mu to trochu skalila smrt parťáka Ceverta v tréninku na poslední GP do které pak ani z piety samozřejmě nenastoupil. Byl by to býval jeho 100-tý závod.Pak ještě Prost v 1993 po zisku 4-tého titulu a rekordních 51 vítězných GP, které až cca za 10 let překonal Schumi. V daleké historii ještě možná Fanfio po zisku 5-tého titulu. Ale jinak žádný z velikánů ten správný čas netrefil-dokonce ani komputer Lauda. :slightly_smiling_face:

3 Likes

Bezvýznamně bych připomenul bych Miku Hakkinena a Rosberga.
Ti to taky zabalili předčasně.

Lewis skonci ako Michael.
Legenda, ktora sa posledne roky kariery trapi v aute a jasne prehrava s teamovymi kolegami.

1 Like

Lujzo neni legenda, Michael bol legenda. Lui nedokaze vyhrat pretek ked nema o 2 s rychlejsie auto, Schumi dokazal 1996 Spanielsko?

2 Likes

Myslím, že to není jenom v F1, ale ve sportu obecně. Nejsem si jistá, ale myslím, že se k tomu takhle vyjadřoval Jan Železný (?) - skončit na vrcholu je hezké pomyšlení, ale vy si pořád si myslíte, že to ještě půjde, a nechce se vám končit. Snad jsem ho aspoň volně ocitovala správně a nespletla se v osobě :smile: .

Zajimalo by me jak se ted citi Sai … byt vymenen , dostat papirove horsi auto a … zbytek uz zname.

3 Likes

Hamilton 6. 148b, Sainz 13. 38b.
Taky by mě to zajímalo.

1 Like

Já bych chtěl vidět POV rAstor-a, když dostal ban.

1 Like

Myslím ze Carlos sa usmieval ked videl Luiho posledneho.

1 Like

Neni vse jen o bodech , zatimco Sai je oslavovan tak Ham je zatracovan … tady ti zadne body nepomuzou .

2 Likes

Aha, tak to pak jo. Velká škoda pro Ferrari. Letos mohli být mistři světa.

2 Likes

Může to cítil jako satisfakci a asi to tak i cítí. Jiná věc je, že mu to celé z hlediska sportovních ambicí moc nepomůže. On by teď potřeboval, aby se opravdu zvedl Williams, pokud vůbec je reálná šance. Ono se to nezdá, ale příští rok mu bude 32 let a nedá se moc čekat, že by dostal dobrou šanci v předním týmu, když ho teď nevzal RB ani Mercedes. Na druhou stranu, on by Ferrari letos taky nevytrhnul a bůhvíjaké úspěchy by ho nečekaly, jde spíš o přístup (to je ale Ferrari, a vlastně nejen oni) a celkově možnost jezdit v předním týmu.

Lauda se rozloucil v top tymu vitezstvim, porazenim v krasnem primem souboji tehdy aktualniho mistra sveta Prosta, velka neznalost a ostuda, mel by ses jit stydet :male_detective:

Sainz jen plni to co jsem letos jako odbornik predpovidal, samozrejme body se rozdavaji az zitra, skvely vysledek v Q.

Presne tak.
Teraz to mame moznost vidiet v osobe Novaka Djokovica.
Ma skoncit ?
Co ak sa mu podari 25 ?
Ja mu fandim co mozem.

1 Like

Já to řeknu takhle - v mých očích si žádný sportovec nezkazí pověst tím, že nekončí na vrcholu. Ty úspěchy mu nikdo nevezme a to, že se postupně najdou lepší, je přirozená věc. Naopak, vážím si toho, že tyhle lidi mám možnost sledovat, a ke konci si je spíš užívám, dokud mám tu možnost.

3 Likes

Presne tak, ak je možnost vidiet svetoveho hraca, je to fajn.
Ja napriklad by som chcel ist na Jágra.
Problem je, ze vidiet ho hrat je lotéria :slight_smile:

1 Like