to snad neni ani pravda …
Je to tak. Úplně zbytečné teď řešit jezdce. Můžeme doufat v příští rok. Rád bych viděl Charlese jak bojuje o titul. A klidně proti Landovi, nebo Oscarovi, pokud by byl Max s RBR out. Lando teď ukazuje, že skill na titul jednoznačně má a chce to další benchmark.
Jo a gratulace. Pěkně tam bruslil. Tak nějak po Maxovsku. 
Dík, zatím jsem kvaldu neviděla, podívám se po obědě ze záznamu. Aspoň tolik netrpí moje nervy
. Charlesovi bych taky přála konečně pořádné auto, je smutné vidět takového jezdce pořád jenom čekat. Ale to je F1, co si budem… Těch šťastných, co dostanou možnost opravdu zabojovat o titul je násobně míň než těch druhých. Tak snad bude další sezóna už konečně k němu přívětivější.
Skončit včas a na vrcholu je umění a v F1 to dokázalo velice málo jedinců. Nejpřesvědčivější byl Stewart koncem roku 1973 po dosažení 3-tího titulu a 27 vítězství v GP, což byl pak dlouhou dobu rekord. Jen mu to trochu skalila smrt parťáka Ceverta v tréninku na poslední GP do které pak ani z piety samozřejmě nenastoupil. Byl by to býval jeho 100-tý závod.Pak ještě Prost v 1993 po zisku 4-tého titulu a rekordních 51 vítězných GP, které až cca za 10 let překonal Schumi. V daleké historii ještě možná Fanfio po zisku 5-tého titulu. Ale jinak žádný z velikánů ten správný čas netrefil-dokonce ani komputer Lauda. 
Bezvýznamně bych připomenul bych Miku Hakkinena a Rosberga.
Ti to taky zabalili předčasně.
Lewis skonci ako Michael.
Legenda, ktora sa posledne roky kariery trapi v aute a jasne prehrava s teamovymi kolegami.
Lujzo neni legenda, Michael bol legenda. Lui nedokaze vyhrat pretek ked nema o 2 s rychlejsie auto, Schumi dokazal 1996 Spanielsko?
Myslím, že to není jenom v F1, ale ve sportu obecně. Nejsem si jistá, ale myslím, že se k tomu takhle vyjadřoval Jan Železný (?) - skončit na vrcholu je hezké pomyšlení, ale vy si pořád si myslíte, že to ještě půjde, a nechce se vám končit. Snad jsem ho aspoň volně ocitovala správně a nespletla se v osobě
.
Zajimalo by me jak se ted citi Sai … byt vymenen , dostat papirove horsi auto a … zbytek uz zname.
Hamilton 6. 148b, Sainz 13. 38b.
Taky by mě to zajímalo.
Já bych chtěl vidět POV rAstor-a, když dostal ban.
Myslím ze Carlos sa usmieval ked videl Luiho posledneho.
Neni vse jen o bodech , zatimco Sai je oslavovan tak Ham je zatracovan … tady ti zadne body nepomuzou .
Aha, tak to pak jo. Velká škoda pro Ferrari. Letos mohli být mistři světa.
Může to cítil jako satisfakci a asi to tak i cítí. Jiná věc je, že mu to celé z hlediska sportovních ambicí moc nepomůže. On by teď potřeboval, aby se opravdu zvedl Williams, pokud vůbec je reálná šance. Ono se to nezdá, ale příští rok mu bude 32 let a nedá se moc čekat, že by dostal dobrou šanci v předním týmu, když ho teď nevzal RB ani Mercedes. Na druhou stranu, on by Ferrari letos taky nevytrhnul a bůhvíjaké úspěchy by ho nečekaly, jde spíš o přístup (to je ale Ferrari, a vlastně nejen oni) a celkově možnost jezdit v předním týmu.
Lauda se rozloucil v top tymu vitezstvim, porazenim v krasnem primem souboji tehdy aktualniho mistra sveta Prosta, velka neznalost a ostuda, mel by ses jit stydet 
Sainz jen plni to co jsem letos jako odbornik predpovidal, samozrejme body se rozdavaji az zitra, skvely vysledek v Q.
Presne tak.
Teraz to mame moznost vidiet v osobe Novaka Djokovica.
Ma skoncit ?
Co ak sa mu podari 25 ?
Ja mu fandim co mozem.
Já to řeknu takhle - v mých očích si žádný sportovec nezkazí pověst tím, že nekončí na vrcholu. Ty úspěchy mu nikdo nevezme a to, že se postupně najdou lepší, je přirozená věc. Naopak, vážím si toho, že tyhle lidi mám možnost sledovat, a ke konci si je spíš užívám, dokud mám tu možnost.
Presne tak, ak je možnost vidiet svetoveho hraca, je to fajn.
Ja napriklad by som chcel ist na Jágra.
Problem je, ze vidiet ho hrat je lotéria