Hamilton: Balans z Q3 by som potreboval už v prvej časti kvalifikácie | Magazín F1 - F1online.sk

Po nevydarenej šprintovej kvalifikácii sa Ferrari výrazne zlepšilo. Charles Leclerc obsadil tretie miesto a Lewis Hamilton skončil piaty, pritom s balansom svojho monopostu nebol celkom spokojný. V kvalifikácii sa mu podarilo nájsť dobré nastavenie príliš neskoro.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/216871/hamilton-balans-z-q3-by-som-potreboval-uz-v-prvej-casti-kvalifikacie

Základ je doviesť Ferrari na čo najlepšom mieste. Verím, že to bude lepšie ako kvalifikačné pozície … :smiley:

1 Like

Sorry Lewis ale strašná hypokracia
image

3 Likes

Toto bolo vždy u neho.

S Russellom keď dali top výsledok, ale Russell bol pred ním, tak auto bolo zlé.

A keď dali úplnú biedu, ale Lui bol pred ním, tak auto bolo super.

Trápny pokrytec.

1 Like

Lui je slaby ako caj.jeho prinos teamu je nula bodov

Však šprint Q bolo auto údajne najlepšie za celý čas povedal. Včera už nebolo moc dobré

1 Like

Je to az trapne citat. Ako Lewis moze za vyvoj auta. Ako Lewis kompromituje vyvoj na seba. Cele ferreri sa trapi koly nemu. Aky je Lewis pomaly. A furt dookola traposenie. Podla hejterov je Lewis pomaly a ked uz je pomaly aj Leclerc tak Lewis spomalil obe auta lebo to tak vyvíja a spomaluje monopost. Jedno s druhym sa vylucuje. Pre mna ste na smiech s tymi detskymi teoriami vznikajuce spred klavesnice mobilu bez akejkolvek skusensoti z technickeho odelenia F1.

1 Like

Lui je pomaly tento rok a bol pomaly aj minulý rok a to bol v medaku ako doma takze asi tak.ono je rozdiel mat pri sebe russella leclerca alebo bottasa :grinning: a od maxa by dostal este vadsi naklep

Hamík má nového pejska.

6 Likes

Jezevci jsou fajn. Mají na svědomí nejvíce pokousaných lidí, ale většinou jsou to věrní mazlíci.

1 Like

Jezevčíci jsou osobnosti. Měli jsme v rodině tři, víc myslím říkat nemusím :slight_smile: .

2 Likes

to je leclercov pes

1 Like

A odměnou za svou lásku jsou tři pokolení.

Myslela jsem si to. To nevadí, třeba si Lewis pořídí podobného. Jsem zvědavá, jak dlouho vydrží bez parťáka.

Škoda, že fandové Leclerca nedokáží k Hamovi projevit respekt jako má Leclerc k Hamovi a Ham k Leclercovi

1 Like

Taky to tak dělám. Sám si pejska nemůžu dovolit, aby mě nezavřeli za týrání zvířat, tak se kochám s cizími pejsky.

Tak to si nevidel čo robia Hamovi fanúšikovia Leclercovi na Twitteri.

90% fans jakýhokoliv pilota na twitteru se nechovají jako lidi, co tam dokáží vyplodit je čistá žluč

Já jsem na Charlese hodný.

Ja sa s tebou hadat nebudem