Häkkinen vystríha McLaren pred angažovaním Verstappena, zničil by tým svoju filozofiu | Magazín F1 - F1online.sk

Solidní znásilnění češtiny.

No to jo, nácek co řve Čechy Čechům a ani nechápe jednoduchou vět. A zase má morký představy o tom, že by zase někoho znásilňoval.

Ale víš alespoň jestli se píše i/y ve slově v(i/y)set? minule ti to nešlo

2 lajkov

Co že mám?

Snímek obrazovky 2026-08-07 164819

no tak tady nebude IQ ani 88

2 lajkov

Brno bylo vždycky jiný…

2 lajkov

Říká borec, co napíše vYset, fotí se staženýma kalhotama pod nickem rastor88 a neumí ani dávat přednost z prava

2 lajkov

Jdu na noční. Připravujeme ti letadlo na Balkán, tak se zatím měj.

1 lajk

Sorry, ale vůbec nevím co se snažíš říct. To je tvůj argument proč obhajuješ Verstappenovo chování? Protože někdo na foru má nebo nebá kontakt se zákazníky ze všech zemí světa?

2 lajkov

Jdeš na noční směnu o 5h dřív? Ok, to dává smysl jako ty IQ testy každý týden v práci

2 lajkov

Hahaha, LOOL ten byl dobrej LOL.

Ti odlítl dekl do toho imaginárního letadla ne?

2 lajkov

Koukám, že ti to furt nedošlo… Dám ti teda malou nápovědu.

Já vím, že si se zase ztrapnil a vůbec si netrefil o co ses snažil, ale tenhle trapas za rádoby trolling opravdu neschováš.

2 lajkov

To je jen pro nás hloupější. Nikdo nemůže být jako guru Janko. Všechno zná, všechno ví, všude byl, od všeho má minimálně dvoje klíče… Prostě to nejde.

1 lajk

To tu nikdo kromě party hic netvrdil. Ale nikdo jiný kromě tebe tu nenapsal, že by nechal vYset Ukrajince, a že Slovensko je zbtečný národ.

2 lajkov

Všiml jsem si, že jsi velký a aktivní uživatel LLM modelu Chat GPT. Prosím, nechávej si překontrolovat text, než to sem pošleš mezi ostatní lidi… Já nevim, jestli je to hádanka, nebo je to nějaká myšlenka.

Případně piš japonsky, jak jsi zvyklý z práce. Anglicky ti to minule moc nešlo, tak snad do třetice to vyjde nóóóó….

1 lajk

No to mě nepřekvapuje, že nepochopíš ani jednoduchý text.

1 lajk

Ja ti to pouze vysvetloval, protoze tu zkusenost nemas.
Zkus se ke vsemu vseznale nevyjadrovat a uber ze slovniku a mysleni nadrzeneho pubertaka.

3 lajkov

Další moták co si vymýšlí o práci a dává to do debaty o chování Verstappena, to fakt nevymyslíš.

Co konkretne si vymyslim o praci? Nebo si psal o sobe? To potom ok, to sedi.