Häkkinen radí McLarenu, aby uprednostnil Norrisa: Sám som takto prišiel o titul | Magazín F1 - F1online.sk

Mika „Nostradamus“ Häkkinen bol vo svojich predpovediach za posledný rok a pol mimoriadne presný. Najprv prorokoval vzostup svojho bývalého tímu z dna až na pódiá a nemýlil sa ani vlani v decembri na EisKing Tour v Bratislave, keď stajňu z Wokingu označil za favorita sezóny 2024. Teraz dvojnásobný majster sveta ponúka McLarenu radu, ktorou hovorí za mnohých fanúšikov britskej stajne.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/170775/hakkinen-radi-mclarenu-aby-uprednostnil-norrisa-sam-som-takto-prisiel-o-titul

Kolik těhle článků ještě bude?:roll_eyes: neustále brečet nad tím stejným dokola

2 Likes

Hakkinen by se mel stydet ze potreboval podporu, ne se tim chlubit.

1 Like

Logicky dovtedy, pokial Brown réžiu nezavedie …

Mika môze byt velmi rad, ze si Michael na poslednych pretekoch 98 nechal zhasnut motor a 99 mal zlomenu nohu. Pretoze inak by nemal ani jediny titul …

1 Like

Stále si myslím, že najvýstižnejšia veta k tomuto je “Od Piastriho chcú aby robil pre tím Bottasa, aj keď Norris nemá ani len blízko k tomu aby bol ako Hamilton”

4 Likes

Tak uvidí sa čo v Baku, kľudně može Charles s Maxom skončiť pre Mclarenmi a je vymaľované.

1 Like

On by hlavne mluvil jinak kdyby chtel Mclaren udelat poslusneho otroka z neho a ne z Coultharda 🫡

Musím říct, že bych to celému McLarenu skoro přála jako trest za blbost. Landa by mi bylo líto, ale to už je mi vlastně teď.

1 Like

Hoši od McLarenu to dohnali do extrému, tak se nediv že se to řeší absurdně moc.

Jo no, roky Ferrari a RBR na čele, kdy byla vždycky jednička a dvojka. Teď je půlka paddocku zděšena, že piloti stejného týmu můžou mezi sebou bojovat

1 Like

No já jim to v současném rozložení sil rozmlouvat určitě nebudu, protože momentálně má McLaren na to pravděpodobně vyhrát všechny závody, takže by pak skončila sranda, takže je tak dál hoši od McLarenu, neděláte to dobře ale pokračujte v tom :grin:

Aha, takže když se někdo chová férově, tak to nedělá dobře. Říká to o tobě vše…

2 Likes

Dejve je fanoušek Ferrari, ten nechápe rovnocenné postavení pilotů v týmu :smile:

Férovost je relativní pojem, je F1 spíš týmový sport a nebo sport jednotlivců? Je férové po Norrisovi chtít aby závodil i proti týmovému kolegovi, když jeho hlavní soupeř nemusí?
McLaren je dlouhodobě asi jediný tým, který nemá 1-2 a pro někoho to určitě má hodnotu. Ale troufnu si tvrdit, že většina fans být na místě McLarenu, tak by v současnosti zvolila Norrise jako jedničku

4 Likes

Rosberg vs Hamilton bojovali normalne.

Je to jejich volba a až si zvolí jedničku tak si ji zvolí. Možná chápu fandy Norrise, ale ostatní by to měli kvitovat, pokud maj nějakýho sportovního ducha.

2 Likes

ano, uz je dost mozno neskoro… McLaren to pokaslal a zbytocne prisli o niekolko vytazstiev prave koli vzajomnym subojom…

Od zaciatku sezony mali mat skratka pravidlo, ze ten co prehra kvalifikaciu, kryje tomu druhemu chrbat… no teraz je uz na taketo cosi neskoro… musia jednoznacne uprednostnit Norrisa. Lebo potom na konci sezony sa moze stat ze prave tieto ich hlupe rozhodnutia ich budu stat titul… a Jazdecky titul je ovela dolezitejsi ako ten konstruktersky. lebo nikto si nepamata ktory team ho vyhral v ktory rok… no vsetci si pamataju jazdecky titul…

sem tam mi pride ze niektori fanusikovia F1 pozeraju F1 tento rok prvy krat… vzajomne suboje nicia pneumatiky… co znamena, ze ak maju piloti jedneho teamu bojovat proti sebe, doplacaju na to obaja a ziskavaju ich superi… (no samozrejme, pre fanusikov Ferrari, Mercedesu ci RedBullu su vzajomne suboje Piastriho s Norrisom to najlepsie co sa moze stat)

1 Like

No vidíš, likujete konfrontační příspěvek Grahama, a to jsem momentálně přitom výjimečně na vaší straně :stuck_out_tongue: