Häkkinen o Hamiltonovi: Jeho rekordy budú neuveriteľné | F1online.sk

“Sám dobre viem, koľko energie spotrebujete, aby ste získali dva tituly majstra sveta,” pokračuje šampión z rokov 1998 a 1999. “Keď som ja odišiel z Formuly 1, vedel som, že je to tá správna chvíľa. Mal som 33 rokov. Nik si nemôže myslieť, že to, čo Lewis dokázal, bola len otázka najlepšieho monopostu. Všetko si to vyžaduje zručnosti, kondíciu, koncentráciu na víťazenie. Lewis jednoznačne našiel spôsob ako na to.”

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/13355/hakkinen-o-hamiltonovi-jeho-rekordy-budu-neuveritelne

Má vpohode našlápnuto na 10 titulů a 150 vítězství.
Situace je zakonzervavana,soupeř nikde…

1 lajk

Môj najväčší obdiv z majstrov sveta za posledné roky má Button. Získal titul, ale stále nemal dostatočný rešpekt od ľudí, ktorý považovali jeho titul za dielo náhody a tak išiel do tímu v ktorom bol mladý dravý majster sveta Hamilton a ukázal, že sa mu celkovými schopnosťami vyrovná.
Pokiaľ by mal Hamilton aspoň trochu takú guráž ako Button, tak by dajme tomu po zisku ôsmeho titulu (nech má konečne na konte všetky tie rekordy) zariadil aby Mercedes angažoval Vestappena a mohol by dokázať, že je absolútnym top súčasným pilotom bez ohľadu na auto.

Keď čítam tie komentáre asi by mali admini zakázať pridávať príspevky deťom pod 10 rokov. Ak to píšu dospelý tak ja neviem už, akože čo s tým Hamilton má urobiť aby jeho súperi boli lepší. A to že nechce ísť do iného týmu je snáď jasné, veď všetci tam sú pre to že chcú vyhrávať, všetci by chceli byť v Mercedese nikto by nepovedal nie tak prečo on čo tam je by odchádzal, Max si tiež nepovie pódií už bolo dosť idem do Haasu ukázať aký som dobrý.

1 lajk

Napríklad to, čo som napísal. Ty budeš mať asi menej ako tých desať rokov, keď nevieš prečítať o jeden príspevok nad tebou.

Ale to co si napisal vobec nezodpoveda realite. Za prestupom Buttona do Mclarenu nebola ziadna guraz a ani potreba dokazat, ze vie bojovat aj s mladym a dravym Hamiltonom. Isiel tam len preto, lebo videl, ako Brawn GP od polky roku 2009 zaspal s vyvojom a Mclaren mal od roku 2010 ovela vacsi potencial bojovat o titul (co sa v konecnom dosledku aj potvrdilo). V Mercedese by Buttona cakal uz len upadok a prestupom do Mclarenu mohol v zasade len ziskat.

Schumi bol asi lepsi, hlavne, ked mu Barichello robil cely zivot dvojku a po starte blokoval McLareny aj Williams :clap::joy:
Alebo, ked ho poslusne pustal pred seba… S Bari sa Ros nemoze rovnat :thinking::rofl:

Ty by si ziskal 8 titulov a nechcel by si 10,ale dokazovat, aky si dobry? :joy:
Naco ma Hamilton hadzat sebe polena pod kolena. O 10rokov budu ini ludia v F1, Ham uz bude iba spomienka, jedine co zostane po nom, budu rekordy. Dnesni jeho hejtery uz nebudu v buducnosti, budu tam ludia, co ho nezazili jazdit a budu fandit aktualnym jazdcom. Ham bude len statistika na porovnavanie dalsich a reci o tom, ake to mal popri Ros ci Bot lahke, budu len pre starych chrenov piatok v krcme pri poldecaku bez brzdy :joy: Nasiel si sa? :hugs::relieved:
Ham jazdil popri majstroch - Alonso, Button, Rosberg a nevieme, koho do buducnosti dostane…
Koho silneho mal Schumi v time? A Fetel? Sice o Fetelovi uz vieme, ze dostal 2x od novacikov :nerd_face:

Tak toto si dobre zabil :+1::clap::joy:

To je dobry bod, presne to si myslim aj ja.
Hamilton mal v rukach sice lepsiu techniku ako Schumacher, no na druhej strane mal v podobe Rosberga aj silneho timoveho kolegu. Schumacher mal po svojom boku po cely cas len Barrichella.

1 lajk

Ano, dovolil som si obmedzit moje vyjadrenie na roky Schumacherovej dominancie.

1 lajk