Hadjara po tvrdej lekcii utešoval aj Anthony Hamilton: Je to hanba | Magazín F1 - F1online.sk

Formula 1 nie je liga pre priemerných. Ak si myslíte, že, slovami Nikiho Laudu, s týmito autami dokážu jazdiť aj opice, tak ste na veľkom omyle. Presvedčil sa o tom aj Isack Hadjar, ktorý zažil najhoršiu nočnú moru každého pretekára, keď havaroval už v zahrievacom kole.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/190767/hadjara-po-tvrdej-lekcii-utesoval-aj-anthony-hamilton-je-to-hanba

Nejhezčí moment závodu.

Anthony Hamilton - Personality of the race!

6 Likes

Hadjara po tvrdej lekcii utešoval aj Anthony Hamilton slovy: “Je to hanba”

5 Likes

Ten titulok takto vyznel áno :rofl:

Hadjar je na sebe moc přísný.
Není první, není poslední.
Stalo se to skoro všem, možná všem.

7 Likes

Ja som ten titulok interpretoval tak, ze je hanba, ze ho Hamilton utesoval. V kazdom pripade velmi vhodne zvoleny!

2 Likes

Netrafil ho nahodou Ericsson?

To gesto od lujzovho otca bolo pekné.
Boli to jeho prvé preteky, spravil chybu, ale tie robi každý. Rozhodne to nebola hanba a trapas

3 Likes

Tak bouračka v zaváděcím kole trapas svým způsobem je, i když vzhledem k okolnostem omluvitelný a zase nijak extra neobvyklý, jak už bylo víckrát konstatováno. Člověk zkrátka občas trapas zažije. Ale bylo mi ho fakt líto a nejradši bych ho taky vzala do náručí, kdyby to šlo :slight_smile: . Snad mu okolí pomůže, aby se během týdne oklepal a díval se dopředu. On i Jack Doohan, a Liam Lawson, a Gabriel Bortoleto… Schytali to kluci pořádně!

4 Likes

Aby se kluci nestyděli, tak je konejšil i Sainz který s nimi držel kliku.

2 Likes

Na takéto podmienky okrem skúseností a talentu treba aj kus šťastia. Taký Sainz to tiež veľmi nedáva a pritom je to kvalitný pilot.

A ještě “pan štěrk”, ale nevím, jestli si na konejšení potrpí… Nicméně vážně, asi si nedokážeme ani představit, jak strašně málo na výlet z trati stačí. V televizi to všechno vypadá úplně jednoduché :smile: .

Spatny preklad, v tomto pripade se preklada Shame jako " Je to skoda "

Pán Šotolinka si aspoň našel výmluvu. Ostatní si dobrovolně zaklouzali na umyté trati.

1 Like

Ferda pozeráš Nascar?

Nedívám. Odpoledne jsem sledoval Xfinity.

Jo to aj ja. Dali nám NovaS 6 tak je to fajn. Dnes motosport vikend F1,MotoGP a teraz Nascar :smiley:

Mne ten Lewisov otec príde veľky pohoďák :slightly_smiling_face:

Je to svaty muz.

Novu právě nemám, tak všechno nevidím.