Ani na začiatku letnej prestávky nie je budúcnosť Maxa Verstappena oficiálne známa. Stanovisko holandského pretekára znie, že ak bude mať nejaké novinky, tak sa o ne podelí. Max necháva Red Bull i fanúšikov čakať. Tím tak má vo svojej moci iba budúcnosť druhého pilota stajne.
Veď to len v RBR môžu byť takí blbí, že mu ponúkli zvýšenie platu, keď jeho trhová hodnota brutálne klesla. Odmietol ho Fred, Zak, dokonca aj kamoš Toto. Bez dominantného auta nejazdí nič moc, viac po štrku ako po trati. Do lepšieho tímu nemá kam ísť, nikde ho nechcú a v RBR to nijako nevyužili
Tak na to jsem se takhle nepodíval. Měl jsem RBR přeci jen za poměrně úspěšný team, který ví co dělá. Za posledních pět let 4 tituly mistra světa. A obecně i Red Bull GmbH bych považoval za poměrně úspěšnou firmu, jejíž ředitel ví jak se dělá byznys.
A oni podle jsou:
Musím říct, že v tomhle s tebou asi souhlasit nebudu.
Mě se líbí moc. Ale ještě si počkám, až se rozestupy zmenší. Protože pak ty 3 desetiny můžou dělat rozdíl mezi Q2 a Q3.
Ale zatím mu to jde. Souhlas.
Max nám nic nepřipraví. Nic nepodepíše a zůstane v RBR i následující rok. RBR se bojí, že skončí s F1 celkově. Žádné místo nemá. Může jen doufat, že Kimi selže. Jenže Mercedes je příliš dobrý a až přiveze vylepšení tak “Game Over”. A to mají ještě ADUO. Povedená věc. No je to jak to je.
Uvidíme. Jestli odejde Max, bude mít RBR kolik peněz na jezdce? Neříkám, že Kimi odejde kvůli pár milionům jinam, ale všechno si líbit nenechá. Toto to nemůže úplně podcenit.
Jestli má pravdu ChatGPT, tak Kimi bere 2 mil. Jestli tohle Toto uhádá i dál, tak je svět naruby.
Pokud by Antoneli získal titul, je jasné, že musí dostat pořádně přidáno. V době, kdy berou jezdci středu pole 8-10 mil. by nebylo normální, aby měl mistr světa 2 mil. Dokonce i kdyby mu ten titul nakonec nevyšel, tak mu na základě letošních výsledků musí Toto výrazně přidat! To je jasné. Co se Maxe týče, zcela jistě nejsou peníze u něj prioritou. Je dávno za vodou. Daleko podstatnější je pro něj konkurenceschopný vůz.Je ale jasné, že jako všeobecně uznávaná momentální jednička v padoku, chce mít z prestižných důvodů i nejvyšší plat.
Fakt je, že Max poměrně brzký odchod z F1 nevylučoval už v době, kdy měl titulové auto, natož teď. Ale taky si myslím, že příští rok zůstane a že zůstane v RB. I když by mě bavilo, kdyby odpálil pořádnou přestupovou bombu .
Tak po Maxovi, přijela na jachtu Tota i budoucí dvojka v Mercedesu. Kimi. Takže Georgese se teď modlí, aby byl aspoň třetí. Náhradní pilot, to se nedá nic dělat.
No to si nenapisal. A druha vec je, preco sa mna pytas ci ho v McL nechteji ci v Medaku.
Ja vravim, ze to moze Ver pouzit ako paku na lepsie podmienky ci vyssi plat. Lebo uz viac ako mesaic sa tu riesi jeho mozny prestup do jedneho z tychto dvoch timov.
V RB na to tlacia asi preto, ze ak by im usiel nemali by z tych top timov nahradu za neho.
Nevím jak to může Max použít jako páku, když oba teamy veřejně deklarují, že ho nechtějí, ale zase já nikdy o smlouvě v F1 nevyjednával, takže můžeš mít pravdu.
No jinak souhlas s tím co píšeš.
P.S. opravdu si nemyslím, že pilot na šestém místě v šampionátu, může svoji pozici použít jako páku, aby dostal nejvyšší plat na roštu.
Samozrejme, že ak Antonelli titul vyhrá, tak navýšenie platu je pravdepodobné a bude to plat na úrovni možno top 5 v F1. To by bolo adekvátne. Wolff však nemá dôvod ho zbytočne preplácať a dávať mu napríklad 50-60 miliónov, lebo Antonelli aj tak nemá kam inam odísť, keď Mercedes dominuje. Ani keby to nie je plat úplne podľa jeho predstáv.
mercedes rozhodne nedominuje, ma najlepsie auto, ale nie dominantne
a ak vyhra titul tak urcite budu na ferrari velke tlaky aby ho podpisalo a to zdvihne jeho cenu bez ohladu na to ci ferrari ma, alebo nema auto realne na titul.