Hadjar tvrdí, že po prestupe do Red Bullu zažil “kultúrny šok” | Magazín F1 - F1online.sk

Tímy Red Bull a Racing Bulls sú si na štartovom rošte zo všetkých najbližšie. Isack Hadjar však prezradil, že napriek tomu po prestupe z juniorskej stajne červených býkov do áčkového tímu zažil “kultúrny šok”. Hoci oba tímy sú de facto pod jednou “strechou”, rozdiely nie sú zanedbateľné.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/241845/hadjar-tvrdi-ze-po-prestupe-do-red-bullu-zazil-kulturny-sok

Kulturny sok v politike timu. Nastastie tam uz neni Horner s Markom a moze sa dostat aj do top10 :smiley:

Článek s nápisem o Hadjarovi, ale píše se v něm více o Hamiltonovi.
Tolik k redakci.

Za sebe napíšu, že Hadjar má zatím více štěstí, než rozumu. Loni měl velké štěstí, že RB ve hnojačce vymáchal Tsunodu.
A letos kdy se Hadjar dostal do hlavního týmu, tak Emil ještě nemá tým vyladěný k obrazu svému a pod záminkou nefungujícího DRS není s vozem správně sladěný.
Taky Helmutová tlačenka Emilovi hodně chybí a samotné rakouské vedení nastoluje nové pořádky.

K samotnému Hadjarovi.
Už loni jsem psal, že díky novým pravidlům má jedinečnou šanci se ukázat v dobrém světle a přiznám se, že alespoň mě vůbec nezklamal.
Ale nalijme si čistého vína. Jestli se Emil s Vedením RB domluví na další spolupráci, tak stejně začne dostávat od týmu mnohem větší péči a Hadjarová hvězda začne pomalinku uhasínat.
Můj verdikt ale je, že že rozdíl mezi Emilem a Hadjarem vůbec není tak gigantický jak si mnozí iluminátoři Emila představují.

To zase pises, ako by bola realita niekde inde… To akoze teraz nedostava plnu podporu timu a preto je Hadjar tak blizko ? A ked sa dohodnu zrazu mu odskoci ???

To co si videl roky dozadu uz nebude tak viditelne, ze Verstapen bojoval o titul a dvojka sa nevedela dostat do TOP10.

Po odchode Hornera s markom bolo kazdemu jasne, ze pre dvojky v RB konecne svitaju lepsie zajtrajsky. Aki iluminati zase ? Rozdiely medzi Ver a dvojkou robil vzdy tim.

Ukazal ze ma na to, jazdit v ackovom time. Koho ineho by mal RB povolat miesto neho ? Ved tam menia jazdcov ako ponozky.

A PERLICKA NA ZAVER:

Nema rychlejsi monopost, ako konkurencia. Ziadne zladenie tam nehladaj.

Ty jsi taky perlička. Pouze jsem popsal zcela běžný jev, který se vždy opakuje když se postaví vůz podle zcela nových pravidel.
Oba jezdci totiž začínají od nuly a teprve postupem času se začne vůz dolaďovat k obrazu důležitějšího jezdce.

1 lajk