Hadjar po ďalšom fantastickom výkone nemyslí na Red Bull: V tomto tíme si to užívam | Magazín F1 - F1online.sk

Z Isacka Hadjara sa stáva nová hviezda Formuly 1. Francúzsky mladík sa tešil veľkej pozornosti v podstate počas každého víkendu svojej krátkej kariéry. V Austrálii upútal nelichotivým vypadnutím v zahrievacom kole a následnými slzami, ale po tomto sklamaní púta len fantastickými výkonmi. Víkend v Japonsku nie je výnimkou a Isack tu konečne získal prvé – a absolútne zaslúžené – body v kariére.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/193894/hadjar-po-dalsom-fantastickom-vykone-nemysli-na-red-bull-v-tomto-time-si-to-uzivam

Výborně, tenhle chlapec mi zatím dělá jenom radost. Už kvůli tomu, jak mu dost lidí nevěřilo při postupu do F1.

5 Likes

Tak jsem v něj neměl moc velkou důvěru, ale zatím se mu daří skvěle. Jen tak dál.
Jen by svůj talent neměl ukazovat moc výrazně, aby ho za trest neposlali do Red Bullu.

3 Likes

ja si myslim ze ked sa nasyti Racing Bulls pridu zaujimavejsie ponuky ako RedBull, ak teda udrzi tento level

Jenže do kterého? Mezi nejlepší možné se nabízí pouze Aston do kterého se bude Honda stěhovat, aby tam přinesl zkušenosti s jejích motorem.

Aston? Vždyť ten se potácí od desíti k pěti. A motorem to tedy fakt není. Rubudiu to letos šlape.

1 Like

Však právě. Aston bude potřebovat někoho perspektivního a zkušeného. :slightly_smiling_face:

Prekvapivo zatiaľ najlepší nováčik. :+1:

Ale proč by tam měl chtít jít on? Však ho z Rubidia nikdo nevyhazuje. Když porazí Lawsona, může časem do áčka. Nebo do jinýho top týmu. Nováčci letos baví a ukazují, že není třeba lpět na starých a osvědčených jménech. Ti, které nahradili, mi vůbec nechybí. A dál - Alonso, pokud vydrží, tak možná jen ze zvědavosti na nové Neweyho auto. Ale čas nezastaví. Hamilton taky žádná sláva. Takže nějaké přesuny určitě budou v nejbližších letech.

3 Likes

Letos Yúkimu končí smlouva, proto už nastává čas, aby se poohlížel po další existenci.
Sice má přijít další tým, ale tam se už možná tlačí Pérez a možná nějaký Amík a do RB nejspíše nastoupí Arvid. A spoléhat se na odchody starých jezdců nejde.
Právě proto Yúki vůbec nestojí o to, aby si v RB kazil svou reputaci.

Nechápem prečo, lebo v F2 jazdil výborne

Nevím, ale tady mu dost lidí nevěřilo, tak to ve mně probudilo ochranitelské pudy a ta Austrálie to ještě dovršila :smile: .

Já musím přiznat že mě Hadjar příjemně překvapil a jezdí skvěle! :+1:
Lawson získá zkušenosti v Racing Bulls a myslím že bude minimálně na úrovni Hadjara …
no a jestli ne tak je jeho osud zpečetěný, ikdyž jsem ho měl po výkonech v 23 a 24 jinde.
Yuki v RB dle očekávání, nezazářil ale ani nezklamal jako bohužel Lawson.
Stejně si ale myslím že Lawson měli nechat minimálně ještě 3 nebo víc závodů aby ukázal nějaký potenciál. Nasadit Yukiho už v Japonsku bylo PR řešení.