Musím říci že nesnáším tu kamerku v helmě, mnohem raději to sleduji z kamery na autě.
Je to tak, na autě je to skvěle přehledné. Nechapu proč tu z přilby mají zapnutou někdy tak dlouho. To je hezké možná tak pro nějakou představu, ale prdlajs z toho vidím.
Huuh? Pamatuju si diskuzi, kde jsi tu kameru v helmě obhajoval. Já odjakživa říkal, že ta kamera v helmě je téměř k ničemu.
Dokaž to Jestli jo, tak možná když jsem viděl prvních 20s záběru. Pro sledování závodu se to ukazuje nepoužitelné.
Jo Davide, dokaž to.
Neuvěřitelná diskuze…
Já jsem asi jediný, kdo chodí do práce a opravdu pracuje. Ten dnesni svět…
Tohle by tě mohlo motivovat v tom nepřestávat…
Nn, jen já, spine a Situs tu chodím do práce, ostatní čekají, až jim Andrej postaví bydlení zadarmo, dostanou soc dávky a budou si za to kupovat potraviny, co najednou záhadně budou stát polovinu
príspevky pod Alonsom su na tomto fóre najviac diskutované… takže som rád že ho ešte máme na gride, inak by toto fórum vymrelo každý si donho musí prísť kopnuť aj ak spraví hocičo ten chlapec…
Verstappen je od vcerejska vsem pro smich.
To vidie, ked tu smrdite cely den kazdy den.
Tebe vsetko nad nulu co platia su vyhodene peniaze. Profesionalny korporatny nanichodnik.
co ty nefachčenko, zase někomu závidíš, že je úspěšnej?
To akoze ty? Zamestnat sa v korporate ako HR krysa je v dnesnej dobe povazovane za uspech? To ste v tom Brne celkom nenarocny. Sa potom necudujte, ze vam Slovaci zaberaju miesta na univerziatch.
Nn kamo, mas to dost pomylene. V prvom rade je uspech stastna rodina, v druhom dobra kariera.
Nemas ani jedno starky, mas len mindraky z uspechu druhych.
X
Ty jsi vážně tak blbej, že se sundáš sám a nemusím nic víc psát