Hadjar nechápe, prečo bol Alonso taký podráždený: Bolo to čisté | Magazín F1 - F1online.sk

Musím říci že nesnáším tu kamerku v helmě, mnohem raději to sleduji z kamery na autě.

3 Likes

Je to tak, na autě je to skvěle přehledné. Nechapu proč tu z přilby mají zapnutou někdy tak dlouho. To je hezké možná tak pro nějakou představu, ale prdlajs z toho vidím.

2 Likes

Huuh? Pamatuju si diskuzi, kde jsi tu kameru v helmě obhajoval. Já odjakživa říkal, že ta kamera v helmě je téměř k ničemu. :grinning:

Dokaž to :stuck_out_tongue_closed_eyes: Jestli jo, tak možná když jsem viděl prvních 20s záběru. Pro sledování závodu se to ukazuje nepoužitelné.

2 Likes

Jo Davide, dokaž to. :stuck_out_tongue_closed_eyes:

2 Likes

Neuvěřitelná diskuze…
Já jsem asi jediný, kdo chodí do práce a opravdu pracuje. Ten dnesni svět…

1 Like

Tohle by tě mohlo motivovat v tom nepřestávat… :relieved: :sweat_smile:

1 Like

Nn, jen já, spine a Situs tu chodím do práce, ostatní čekají, až jim Andrej postaví bydlení zadarmo, dostanou soc dávky a budou si za to kupovat potraviny, co najednou záhadně budou stát polovinu

1 Like

príspevky pod Alonsom su na tomto fóre najviac diskutované… takže som rád že ho ešte máme na gride, inak by toto fórum vymrelo :smiley: každý si donho musí prísť kopnuť aj ak spraví hocičo ten chlapec…

2 Likes

Verstappen je od vcerejska vsem pro smich.

To vidie, ked tu smrdite cely den kazdy den. :clown_face:

Tebe vsetko nad nulu co platia su vyhodene peniaze. Profesionalny korporatny nanichodnik. :joy:

co ty nefachčenko, zase někomu závidíš, že je úspěšnej?

1 Like

To akoze ty? Zamestnat sa v korporate ako HR krysa je v dnesnej dobe povazovane za uspech? To ste v tom Brne celkom nenarocny. Sa potom necudujte, ze vam Slovaci zaberaju miesta na univerziatch. :joy:

Nn kamo, mas to dost pomylene. V prvom rade je uspech stastna rodina, v druhom dobra kariera.

Nemas ani jedno starky, mas len mindraky z uspechu druhych. :clown_face:

X

Ty jsi vážně tak blbej, že se sundáš sám a nemusím nic víc psát :smile:

1 Like