Hadjar nechápe, prečo bol Alonso taký podráždený: Bolo to čisté | Magazín F1 - F1online.sk

No tak s nejrychlejším monopostem se tam vyhýbal zdem místo toho, aby dovezl vítězství

1 Like

Legitimní soupeř, proto skončil několik sekund za ním :smile:

No počkej, to zase víc věřím Maxovi než Mercedesu, ten dokáže 2-3x za rok zazářit ale jinak nic extra :grinning:
Horší je, že RB byl v neděli očividně pomalejší než McLaren. Takže kdyby hoši využili potenciál i v sobotu, tak je Max možná mimo podium. Hezky jste mě napadali ale přitom jsem měl pravdu. :stuck_out_tongue:

Vyhýbat se zdem je v Singapůru základ, to by jsi mohl vědět, Honzo :slightly_smiling_face:

Max měl nějaký problém s řazením, ne?

2 Likes

Napsal jsem že Russel s tímto by mohl krýt McLareny. To je pro tebe napadení? Nebuď tak podrážděný.
McLaren usnul na vavřčínech, RB vozí Maxovi upgrady, včera to bylo o skillu na technické trati. Čekal bych od Maxe, že ta jeho genialita se tím více prohloubí, nestalo se…

1 Like

Max měl problémy nedělat chyby

1 Like

Jj a základem je vyhrožovat soupeřům, za údajný zablokování nebo to házet na monopost.

1 Like

brzdy, řazení, přehřívání a tak…

1 Like

… brzdy, řazení, přehřívání, chyby, a stále skončil před McLarenem. Co ten David ještě chce? :smile:

2 Likes

Určitě nic s Ferrari. :grinning:

2 Likes

Tieto kecy by si mohol Alonso odpustiť. V Mexiku 2017 sám bojoval v pomalom McLarene-Honda proti Hamiltonovi:

2 Likes

Epic souboj, akorát Alonso poruchu neměl, to bylo prostě tempo McLarenu. :grinning:

3 Likes

Jasné, ale podľa včerajšej Alonsovej logiky nemalo cenu sa brániť, pretože len odďaľoval nevyhnutné a sám sa oberal o čas. Či bola príčinou pomalého tempa porucha alebo “GP2 endžin” je jedno.

1 Like

Tak Alonso to jen konstatuje, měl si pošetřit auto na další souboje, Alo letěl. V tom co je tu napsané v článku žadnou podrážděnost nevidím. Ale chapu, že chtěl Hadjar svést souboj s Alonsem.
Fernando byl dost nakopnutý další zpackanou záležitostí od AM, tentokrát 10s pitstop.

1 Like

Nebylo to pro Hadjara efektivní, však ale co, Alonsovi to neulehčil a zabojovali. Dobře pro nás.

2 Likes

Vidíš ten rozdiel. Alonso len konštatuje, ale všetci ostatní vyplakávajú.

Keď Max v sobotu po Q len konštatoval špinavý vzduch od Norrisa, tak im tu praskali cievky.

Zelení klauni.

Alonso získal krásně body a Hadjar cenou zkušenost. win - win.

2 Likes

… a my jsme dostali krásný boje kde Alonso vynikl. Upřímně já jsem nevěřil že se třeba přes Bearmana znova dostane v Singapuru, přímo na trati :+1: Fungovalo to v jeho rukou pěkně a naštěstí tu chybu týmu v pitu dobře napravil.

2 Likes

Pre mňa to bol asi najkrajší súboj. Som rád, že Isack a Fernando to zvládli tak pekne. Nebol kontakt a nebol výjazd mimo trate, všetko OK. Isack aspoň vyskúšal. Pamätáme si, keď Rosberg v Monaku mal problém a tam to ubránil. V Singapure s taku poruchou očividne nebolo možné ubrániť. Ale to sme si mysleli a v Abu Dabi Fernando a Petrov. Človek nikdy nevie ako to dopadne. Isack nakoniec vo výsledku nič nestratil. Predbehli ho aj ďalší a na body mu chýbalo asi tých 6 sekund. Takže aj tak by skončil 11. Carlos Isacka prddbehol bleskovo ten mal ešte aj výhodu pneumatík.

1 Like

Jinak včera se ukázalo proč koukat na F1TV a ne jen na main vysílaní jako je Novasport - kamery totálně vyignorovaly předjiždecí manévry. Předevšim Alonsa. Komentátoři si snad ani nevšimli že už je Alo zpatky 8. :grinning:

@HellHogr už vím, jak se po startu dostal Alo před Hadjara. :grinning:

2 Likes