To je všecko?
Nezameriavaj sa na vysielacku, precitaj si este raz jeho vyjadrenia v tomto clanku. Ak podla teba nie je kysly, ok, chapem, cez tvoje zelene klapky na ociach to nevidis.
Ale ako pisem - ja v tom nevidim nic zle, skratka Alonso bol podrazdeny, to je cele. Ty to rozporujes a snazis sa vsetkym dokazat, ze nebol.
Kyslý seš jedině ty. Včera tě Alonso tím předjížřděním dobře zklapl…
Skap.
Uz ste tu dvaja, tak si mozte pokecat. Bez teba by to Michal asi nezvladol.
A vždyť nic jiného teda neřekl než hero of the race? Pak už to jsou jen reakce na reakce, a řekl to v poho. To tu běháš s klackem jen tak?
Koukám že ti tečou nervíčky, no jo, Alonso si dal asi 5 monopostu po tom co ses mu tu vysmival za ten pitstop, tvuj kamoš Bretnix radši zmizel.
Oni se mu vysmívali za ten pitstop? Tak to už chápu že jim z rychlosti a menévrů Alonsa tak zkyslo
Ja? Ja tu nic nerobim, ja som napisal tri vety, ktore konstatuju to, co sa vcera stalo a teba z toho triggerlo, lebo popieras, ze by bol Alonso podrazdeny z toho suboja.
To je cele. Riesis tu akurat ty, reagoval si ty na mna.
Ano, Alonso dal hlášku
… strašné, ho měli vyloučit
Alonso byl ve varu z toho pitstopu, nejlepší jezdec na gridu, takže trophy for the hero of race je jeho.
Ty mas este dojazdy zo vcera ty fetak alebo preco si vymyslas veci, ktore sa nestali?
Cituj, kde ja som pisal nejaky vysmech k Alonsovmu pitstopu.
Mne? Mne je viacmenej ukradnute kde vcera Alonso skoncil.
Co vlastne riesis? Ze som napisal, ze bol kysly a to sa ta dotklo?
Feťák s podpruměrným IQ seš tady jedině ty.
A ukradnuté ti to neni, když si tu posilal asi před dvěma měsíci jak jsou skvělý kurzy na Strolla. Doufám že si do něj narval hodně peněz.
Já se jen ptal o co ti jde, jsem nevěděl že ta hláška vyvolala tolik kyselosti Děkuji za objasnění.
Radši by si měl vysvětlit, proč bezchybný Verstappen udělal chybu v Q co ho stála PP a pak zase chybu v závodě, kde ztratil kontakt s Russellem, ten taky bojuje o titul, jen když mu jde všechno na ruku
Jos je kyselej, že Max jezdil včera pěkný hov…, a u toho fňukal celý závod.
Takže ho musíš chápat, že si chce zchladit žáhu. Spíš se divím, že tě vyvede z míry.
Tady zas Jos mentálně nezvládá, že Alonso podal daleko lepší výkon, než Verstappen 🫢
Čo feťáčik, trafil som ti strunu?
A citácia na podloženie tvojho tvrdenia, že ja som niečo písal o pitstope tvojej modly nebude ty lúza špinavá?
Vážně nevím proč bych ti dokola měl něco hledat ještě s tímhle tvým vyjadřováním alá Dlaždič ze 4. cenový.
Mne o nič. Ja som len napísal, že Alonso bol zbytočne kyslý na Hadjara. A tebe vystrelilo dekel z toho.
Zas nečítaš s porozumením, hlášku riešiš akurát ty.