Hadjar nechápe, prečo bol Alonso taký podráždený: Bolo to čisté | Magazín F1 - F1online.sk

To je všecko? :smile:

2 Likes

Nezameriavaj sa na vysielacku, precitaj si este raz jeho vyjadrenia v tomto clanku. Ak podla teba nie je kysly, ok, chapem, cez tvoje zelene klapky na ociach to nevidis.

Ale ako pisem - ja v tom nevidim nic zle, skratka Alonso bol podrazdeny, to je cele. Ty to rozporujes a snazis sa vsetkym dokazat, ze nebol. :smiley:

1 Like

Kyslý seš jedině ty. Včera tě Alonso tím předjížřděním dobře zklapl…

2 Likes

Skap. :slight_smile:

Uz ste tu dvaja, tak si mozte pokecat. Bez teba by to Michal asi nezvladol.

A vždyť nic jiného teda neřekl než hero of the race? Pak už to jsou jen reakce na reakce, a řekl to v poho. To tu běháš s klackem jen tak? :smile:

1 Like

Koukám že ti tečou nervíčky, no jo, Alonso si dal asi 5 monopostu po tom co ses mu tu vysmival za ten pitstop, tvuj kamoš Bretnix radši zmizel.

2 Likes

Oni se mu vysmívali za ten pitstop? :smiley: Tak to už chápu že jim z rychlosti a menévrů Alonsa tak zkyslo :smile:

2 Likes

Ja? Ja tu nic nerobim, ja som napisal tri vety, ktore konstatuju to, co sa vcera stalo a teba z toho triggerlo, lebo popieras, ze by bol Alonso podrazdeny z toho suboja. :sweat_smile:

To je cele. Riesis tu akurat ty, reagoval si ty na mna.

Ano, Alonso dal hlášku
image

… strašné, ho měli vyloučit :smile:

3 Likes

Alonso byl ve varu z toho pitstopu, nejlepší jezdec na gridu, takže trophy for the hero of race je jeho.

2 Likes

Ty mas este dojazdy zo vcera ty fetak alebo preco si vymyslas veci, ktore sa nestali?

Cituj, kde ja som pisal nejaky vysmech k Alonsovmu pitstopu.

Mne? Mne je viacmenej ukradnute kde vcera Alonso skoncil. :sweat_smile:

Co vlastne riesis? Ze som napisal, ze bol kysly a to sa ta dotklo? :clown_face:

Feťák s podpruměrným IQ seš tady jedině ty.

A ukradnuté ti to neni, když si tu posilal asi před dvěma měsíci jak jsou skvělý kurzy na Strolla. :smiley: Doufám že si do něj narval hodně peněz.

2 Likes

Já se jen ptal o co ti jde, jsem nevěděl že ta hláška vyvolala tolik kyselosti :face_with_hand_over_mouth: Děkuji za objasnění.

2 Likes

Radši by si měl vysvětlit, proč bezchybný Verstappen udělal chybu v Q co ho stála PP a pak zase chybu v závodě, kde ztratil kontakt s Russellem, ten taky bojuje o titul, jen když mu jde všechno na ruku :smile:

2 Likes

Jos je kyselej, že Max jezdil včera pěkný hov…, a u toho fňukal celý závod.
Takže ho musíš chápat, že si chce zchladit žáhu. Spíš se divím, že tě vyvede z míry.

2 Likes

Tady zas Jos mentálně nezvládá, že Alonso podal daleko lepší výkon, než Verstappen 🫢

2 Likes

Čo feťáčik, trafil som ti strunu? :clown_face:

A citácia na podloženie tvojho tvrdenia, že ja som niečo písal o pitstope tvojej modly nebude ty lúza špinavá?

Vážně nevím proč bych ti dokola měl něco hledat ještě s tímhle tvým vyjadřováním alá Dlaždič ze 4. cenový. :smiley:

2 Likes

Mne o nič. Ja som len napísal, že Alonso bol zbytočne kyslý na Hadjara. A tebe vystrelilo dekel z toho.

Zas nečítaš s porozumením, hlášku riešiš akurát ty.