Hadjar nechápe, prečo bol Alonso taký podráždený: Bolo to čisté | Magazín F1 - F1online.sk

A řekl to někdo Gaslymu, když včera brousil zdi?:smile:

1 Like

Gasly s tím krámem musel jít za hranu, když se nechtěl moc propadat. Ale všiml sis s jakou bravůrou tu zeď něžně lízl?

Z pohladu sampionatu, nie preteku.

Michale neviem, ci si cital clanok, ale kysly bol jedine Fernando, lebo nevedel Hadjara dost dlho predbehnut aj napriek tomu, ze Isack mal problem s motorom.

Hadjar len skonstatoval, ze bojoval cisto a ak si to Fernando neuzil, tak je podrazdeny, co je pravda.

Moc nevím o čem to v tomto individuálním sportu jezdců mluvíš :smile:

1 Like

Tak to já nevím zda jsi ho četl ty :face_with_hand_over_mouth:

“Áno, myslím si, že podstúpil zbytočne veľké riziko. Chápem však, že toto je Singapur a treba tvrdo bojovať. On to spravil najlepšie, ako vedel, ale určite sme stratili čas. Nuž, pri rýchlosti 300 km/h sú niektoré manévre v Singapure hraničné. Každý však preteká, ako chce. Ku kontaktu nedošlo, takže všetko je v poriadku

1 Like

A teraz si precitaj tie zvysne vety, ktore si zamerne neskopiroval, lebo tam je rodak z Ovieda kysly ako citron. :lemon:

Mě nepřijde, byl nabroušenej za zpackanej pitstop, ale co se vám na boji s Hadjarem nezdá? Nebo co řekl konkrétně k tomu že z toho vzniká tohle? :open_mouth:

1 Like

Piquet by Ti rychle vysvětlil o jaký individuální sport se jedná.

Ten šel raději prodávat čepice do Kimoa :smile:

1 Like

Fernando včera perlil, bavil ma😃

1 Like

Ak má Alonso problém predbehnúť monopost s poruchou motora, mal by sa hnevať na seba a svoj tím :man_shrugging:t2:

Neměl, zvládl to.

Mne nic, mne sa ten suboj velmi pacil, ale rodakovi z Ovieda sa nejako nezdal, lebo cakal, ze Hadjar mu uhne.

Co z “tohle” z toho vznika? Co tym myslis?

No já nevím kde máte problém, bylo třeba bojovat, tak bojoval a vybojoval.

2 Likes

Ja problem nemam, ja len hovorim, ze je kysly, lebo musel bojovat, teda problem s tym mal Alonso (vid vysielacka a popretekove kecy okolo).

Bolo treba bojovat, tak bojoval a vybojoval, ale rozprava okolo toho ako keby ho tam Hadjar ohrozoval a zamerne zdrzoval.

Jakou vysílačku myslíš?

1 Like

Výborne. Takže Hadjar spravil čo mohol a Alonso nemal problém. Vyriešené :heart_eyes:

2 Likes

Po tom suboji + tieto vyjadrenia. Na co, ked s tym nema problem podla teba? :sweat_smile:

Skratka bol podrazdeny, lebo Hadjar dobre branil a on to necakal, a to je cele.

Já nevím o jakou vysílačku jde, co řekl?

image