A řekl to někdo Gaslymu, když včera brousil zdi?
Gasly s tím krámem musel jít za hranu, když se nechtěl moc propadat. Ale všiml sis s jakou bravůrou tu zeď něžně lízl?
Z pohladu sampionatu, nie preteku.
Michale neviem, ci si cital clanok, ale kysly bol jedine Fernando, lebo nevedel Hadjara dost dlho predbehnut aj napriek tomu, ze Isack mal problem s motorom.
Hadjar len skonstatoval, ze bojoval cisto a ak si to Fernando neuzil, tak je podrazdeny, co je pravda.
Tak to já nevím zda jsi ho četl ty
“Áno, myslím si, že podstúpil zbytočne veľké riziko. Chápem však, že toto je Singapur a treba tvrdo bojovať. On to spravil najlepšie, ako vedel, ale určite sme stratili čas. Nuž, pri rýchlosti 300 km/h sú niektoré manévre v Singapure hraničné. Každý však preteká, ako chce. Ku kontaktu nedošlo, takže všetko je v poriadku
A teraz si precitaj tie zvysne vety, ktore si zamerne neskopiroval, lebo tam je rodak z Ovieda kysly ako citron.
Mě nepřijde, byl nabroušenej za zpackanej pitstop, ale co se vám na boji s Hadjarem nezdá? Nebo co řekl konkrétně k tomu že z toho vzniká tohle?
Piquet by Ti rychle vysvětlil o jaký individuální sport se jedná.
Ten šel raději prodávat čepice do Kimoa
Fernando včera perlil, bavil ma😃
Ak má Alonso problém predbehnúť monopost s poruchou motora, mal by sa hnevať na seba a svoj tím
Neměl, zvládl to.
Mne nic, mne sa ten suboj velmi pacil, ale rodakovi z Ovieda sa nejako nezdal, lebo cakal, ze Hadjar mu uhne.
Co z “tohle” z toho vznika? Co tym myslis?
No já nevím kde máte problém, bylo třeba bojovat, tak bojoval a vybojoval.
Ja problem nemam, ja len hovorim, ze je kysly, lebo musel bojovat, teda problem s tym mal Alonso (vid vysielacka a popretekove kecy okolo).
Bolo treba bojovat, tak bojoval a vybojoval, ale rozprava okolo toho ako keby ho tam Hadjar ohrozoval a zamerne zdrzoval.
Jakou vysílačku myslíš?
Výborne. Takže Hadjar spravil čo mohol a Alonso nemal problém. Vyriešené
Po tom suboji + tieto vyjadrenia. Na co, ked s tym nema problem podla teba?
Skratka bol podrazdeny, lebo Hadjar dobre branil a on to necakal, a to je cele.
Já nevím o jakou vysílačku jde, co řekl?