Hadjar na posledných dvoch veľkých cenách prekonal celý Red Bull: Máme skvelú formu | Magazín F1 - F1online.sk

Keď zaznie meno Isacka Hadjara medzi športovými priaznivcami, ktorí za posledný rok Formule 1 nevenovali veľkú pozornosť, niektorí sa s nadvihnutým obočím spýtajú, či sa do kráľovnej motoršportu dostal ďalší platič s ropnými peniazmi. V skutočnosti je však z francúzskeho pretekára azda najlepší nováčik vo Formule 1, ktorý na posledných dvoch veľkých cenách zdolal dokonca aj celú materskú stajňu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/203204/hadjar-na-poslednych-dvoch-velkych-cenach-prekonal-cely-red-bull-mame-skvelu-formu

Hadjar odvádí výbornou práci … aůe jak moc je otázka.
Proti zkušenému ale asi průměrnému Yukimu dost dobrou,
a proti poničenému Lawsoni velmi dobrou, … ale nemá srovnání jako třeba Bortoleto a Bearman proti odzkoušeným jistotám v podání Hulka a Ocona.
Nebo více Kimi proti výbornému Georgeovi!

… ale jo, Hadjar je velmi hezké překvapení i dost vzhledem k tomu že na něj bylo (i u mne) očekávání velmi nízké!
Každopádně Hadjar :+1: :blue_heart: :white_heart: :heart:

Ona ho radost přejde až si ho vezmu do hlavního týmu místo Tsunody :rofl: :rofl:

Vymena za Hadjara hmm, to by Yukiho muselo prestat bavit dojizdet posledni, ten rad plni zadani aby dostal pro pristi rok sedacku, cil je skoncit v tymech co nejhure, tim ziskat co nejvice hodin v tunelu. FIA by to mela zarazit, dalsi zneuziti pravidel Red Bullem v primem prenosu.

Hadjarovi se moc nevěřilo, proto potěší, když se nováček uchytí tak dobře.
A ta drobnůstka v Austrálii?
Možná právě tahle zkušenost ho přinutila k většímu soustředění a teď patří k největšímu překvapení sezóny. :+1:

2 Likes

Tak v F2 byl rychlý…
Akorát pořád nadával, měl nervy, vrážel do soupeřů a dělal triviální chyby.
Jinak byl vloni v F2 asi jeden z nejrychlejších možná nejrychlejší jezdec. Akorát ho srážela hlava.

Teď je v klidu, jezdí v klidu. Sice má na sobě neviditelný plášť, ale výsledky skvělé. :+1:

1 Like

Já viděl ještě dál. :stuck_out_tongue:

1 Like

Já taky Hadjarovi moc nevěřil a teď se za to stydím. Nadějné mladíky sleduji více než hvězdy a Hadjara jsem neodhadl správně. Nejspíše proto, že v F2 se jeho dobré výkony mísily s kopanci ve stylu Montyho, nebo Takumy Sata.

Tak Hadjar měl rychlost na titul.
Ale když 13x z 28 skončíš mimo body, tak se to dělá těžko. :smiley:
A to měl 4 výhry v hlavních závodech. Celkově byl v hlavních závodech velmi silný.
Měl 8 podii z toho 7x v hlavním závodě.

Neni to zadny tajemstvi, Red Bull ti to rad potvrdi.

Ano zazářil a pak přišel pád.

Evidentní sprintér. Ale zdá se, že v F1 zmoudřel. Asi na něj má velký vliv okolí starších jezdců. Ale taky i formule, se kterými se divočit nedá.