Hadjar chce v roku 2026 získať aspoň jedno víťazstvo | Magazín F1 - F1online.sk

Isack Hadjar už vo svojej druhej sezóne zasadne do monopostu top tímu. Podarí sa mladému Francúzovi to, čo pred ním nedokázali Pierre Gasly, Alex Albon, Sergio Pérez, Liam Lawson a Júki Cunoda? Držať s Maxom Verstappenom krok bude tvrdý oriešok a Hadjar si to uvedomuje. Má však ambiciózne ciele.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/224460/hadjar-chce-v-roku-2026-ziskat-aspon-jedno-vitazstvo

Len to neprepáliť na začiatku s očakávaniami a netlačiť za hranu, ak bude konštantne zaostávať za Maxom. Ale aspoň jedno víťazstvo by bol pekný štart v top tíme. :+1:

Najde sa v buducnosti niekto, kto bude jazdit s Maxom v rovnakom aute a jasne ho porazí ? Ak to Maxo nebude tahat do staroby ako Lewis, Schumi, tak si myslim ze sa to nestane.

Možné to je, ale v súčasnosti na gride nevidím nikoho, kto by ho v rovnakom aute jasne porazil v titulovom súboji. Najviac by som ho však chcel vidieť v jednom tíme s Leclercom. Ideálne v Mercedese alebo Astone, nech to nie je tím ani jedného z nich. To by bolo priame porovnanie.

Ja nevidim nikoho, kto dostal v RB rovnaky monopost, ako on. A ty tu snivas o tom, ze v rovnakom monoposte by bol neporazitelny, akoby jazdil zase az so 4 najrychlejsim monopostom :smiley:

Ja by som ho chcel vidiet vo ferrari po Hamiltonovi. Aspon by sme mohli pospominat, co si pisal o Hamiltonovi a jeho fore.
Zrazu pre Verstapena by si chcel neutralny tim :smiley: aby mal vacsie sance :smiley:

Gasly, Albon, Pérez aj Lawson. Ten monopost na začiatku sezóny je vždy totožný a dokonca nie je ani vyvíjaný na Maxa. Jeho štýlu (logicky, keďže je vždy rýchlejší z dvojice) je prispôsobovaný až sezónnym vývojom. A v 2022 bol ten monopost komplet nový aj pre Maxa a Pérez sa nechytal na neho.

Vôbec nie. Kľudne by som si ho pozrel aj vo Ferrari, no radšej by som ich videl v Mercedese bojovať o titul ako vo Ferrari o nepodstatné priečky. A hlavne Leclercovi by som doprial iný tím, iného inžiniera a iný monopost ako mal k dispozícii posledné roky.

Smutne, ze klames sam seba. Ale nas nepresvedcis :smiley: Kazdy uz vie, ze v RB sa jazdi iba na Verstapena.
2timy a 3jazdci su tam len preto, aby svietila jedna hviezdicka, ktora vyhra titul so 4top monopostom :smiley:

Gasly, Albon, Pérez aj Lawson mali na začiatku sezóny totožný monopost s Verstappenom.

Čo je na tom klamstvo?

Navyše keď tam išli Gasly a následne Albon, tak tam išli ako náhrada za Ricciarda, nebol to vtedy žiaden tím jedného pilota. To sa stalo až za čias Péreza, keď overený pilot a kvalitný Checo strácal rovnako ako oni dvaja. Až vtedy sa potvrdilo, že tie autá sú veľmi špecifické a Max z nich dokáže dostať viac ako ktokoľvek.

Nemáš pravdu.
Třeba Gasly během testů rozbil dva vozy, takže byl v nouzovém řešení už od prvního závodu a čerstvý vůz dostával pouze Emil.

Tak, že byl Gasly průměr ukázal hned první den testů za RBR, to není nic zvláštního :smile:

Už v testech se ukázalo, že Gaslymu nastavení pro Emila nevyhovuje.

Ok, takže sám uznávaš, že Gasly dostal pred sezónou presne rovnaké podmienky a materiál ako Max a len svojimi chybami rozflákal hneď dva monoposty, čo malo za dôsledok, že tretí monopost nebol k dispozícii na prvú VC.

Neumíš číst?
Jak mohl dostat stejné díly jako Emil, když nebyly vyrobené.

Stejne dily si rozflakal v testoch, preto ich nemal. Na testoch mali rovnaku sancu.

Už tehdy byl Emil mazánek. Proto Ricci raději dobrovolně odešel do Renaultu.
Ani po testech nedovolil RB Gaslymu, aby si mohl nastavovat vůz podle vlastních potřeb, ale to už se dostáváme do tolik obehrané desce, že nemá žádnou cenu si ji znova pouštět.

Jasné, Ricciardo, Gasly, Albon, Pérez, Lawson aj Tsunoda sú všetci na úrovni Maxa, to len zlý zlý Red Bull zariadil, aby s ním prehrali. :yawning_face:

Ricciardo ho porazil, z ostatních udělali hadr na podlahu a navíc jezdecký esa to nejsou. Takže suma sumárum - Max nejezdil v jiném tymu než RB, ad 1 a ad 2 nejezdil ani proti někomu se zvučnějším jmenem, teda až na toho Ricciho, kterej naložil obě vysněné jedničky Helmuta, duo VV.

1 Like

Ricciardo ho porazil keď on bol top pilot a Max úplný nováčik vo veku, keď jeho rovesníci jazdili ledva F3, ale v 2018 už to bolo pomerne jasne v prospech Maxa.

V podobnom veku v 2001 Alonso prehral s úplným no-name pilotom, ktorého kariéra pri Ricciardovi vyzerá ako kariéra motokárového hobby drivera z Hornej Dolnej.

Nebyl nováček, jezdil za Bečko Red Bullu, už tu konečně přestaň lhát nebo psát ty tvoje polopravdy zavádějící. Všichni jsme viděli na čem skončil Ricciardo - nehoda v Baku kde Verstappen zase kličkoval v brzdné zoně a Helmut s Hornerem to hodili na Ricciarda. RB je prostě tým jednoho pilota, kterého oni si zvolí a na ostatní se totálně vy…

1 Like

Teď se oháníš Emilovým nováčkovstvím, ale Gaslyho, Albona a Lawsona ukazuješ prstem.
Trochu soudností pane.