Hadjar by v prípade telefonátu povedal Red Bullu, že je pripravený | Magazín F1 - F1online.sk

Isack Hadjar sa zaradil medzi kométy a najpríjemnejšie prekvapenia doterajšieho priebehu sezóny. Vo všeobecnom bolehlave nad jazdeckou zostavou Red Bullu sa stal majákom nádeje. Aj keď tím avizoval, že Júki Cunoda zostane po boku Maxa Verstappena do konca sezóny, v prípade pokračujúcich neuspokojivých výkonov druhého pilota bude táto diskusia žiť vlastným životom.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/194429/hadjar-by-v-pripade-telefonatu-povedal-red-bullu-ze-je-pripraveny

Helmut si brousí zuby na dalšího nebohého, který se nemůže bránit?

povedal by som im, že som pripravený. Aj keby som nebol, povedal by som, že som pripravený,

Zajimava odpoved. Dost netradicni. Ale mne se to libi.

no jasne, ze je pripraveny… kazdy to videl v 1. zakrute v Australii. Hamiltonov otec ho tam musel ist kriesit potom.

Správná otázka by byla, jestli si teď takový telefonát přeje. To by byl myslím pro upřímnost větší oříšek :smile: .

2 Likes

Na blbé otázky existujú len blbé odpovede.

Vsak at mu zavolaji :sweat_smile:

Ešteže má Redbull len jeden rezervný tím. Keby ich mal viac, tak bude jazdcov točiť, ako na kolotoči :smiley: