Haas si ešte nemôže vydýchnuť. Pre spor s Uralkali jeho kamióny nesmú opustiť Zandvoort | Magazín F1 - F1online.sk

Haas sa v Zandvoorte zdrží dlhšie, než by si jeho vedenie želalo. Uralkali totiž uspelo na holandskom súde a podarilo sa mu zablokovať kamióny amerického tímu do doby, kým nedostane potvrdenie toho, že Haas ruskej spoločnosti uhradil dlžnú sumu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/168713/haas-si-este-nemoze-vydychnut-pre-spor-s-uralkali-jeho-kamiony-nesmu-opustit-zandvoort

ten monopost ma byt aktualny, ci z roku 22, kedy boli sponzori?

Zajímavý poznatek.
Je Haas už třetím týmem F1, který patří beduínům?

@Ferda ty neumíš číst celý odstavec?

Zkus zapřemýšlet.
Proč by Americký tým působící v Evropě měl používat konto v beduínsku?

Zkus se naučit číst. Na Blízkém Východě nejsou sankce proti Rusku.

Furt nepřemýšlíš.
Copak je Nizozemí, které uposlechlo rozhodnutí arbitrážního soudu taky v beduínsku?
Nebo snad arbitrážní soud v Rusku?

Ferdo, to je to na tebe tak složité? V ramci Evropy i USA jsou sankce proti Rusku, jsou tam zakázané transakce přes banky na ruské účty, proto to jde přes banky na Blízkém Východě, které si s Ruskem notuje

A víš aspoň kde se nachází Holandsko?
Jinak k těm účtům. Myslíš, že ČR, nebo Německo, USA, nebo Británie Rusům za plyn přes beduínské účty?

Nevím, kde je Holansko, ale vím, kde je Holandsko, které má take sankční seznam vůči Rusku

Opraveno. Už se cítíš lépe?

A ty? :grinning: aby si nemusel nad tím furt přemýšlet

Já jsem se ptal první jak je možné, že třeba Němci Rusům neplatí za plyny přes beduíny, ale přímo? A to dokonce v Rublech.

Kdo by reálně používal rubl v dnešní době Ferdo?

Kdybys měl přehled, tak bys věděl, že za plyn se dnes platí pouze v Rublech. Nemáš Rubly, nemáš plyn.
Možná by se dalo platit ve zlatě, ale Eura ani Dolary nemají šanci.

Protože na plyn zatím není embargo.

Ani nebude.
Bez ruského plynu by byla Evropa ve velkém problému.

To víšžejo… 151515

Ano vím. 15 15 15

Mně je to úplně jedno, zažila jsem jedno zhroucení “Říše zla”, ve které jsem vůbec nedoufala, a dá Bůh nebo kdo to tam řídí (jestli někdo :slight_smile: ), že se dožiju toho, že nás ten zbytek přestane považovat za svoji sféru vlivu a přestane nám vyhrožovat. Zatím jsem šťastná s tím, co je, a plyn nebo co všechno ať si klidně nabouchají. Víš jak to je, nejhorší je smrt z vyděšení.

2 Likes