“Chcem sa poďakovať obom, Romainovi aj Kevinovi, za ich tvrdú prácu,” hovorí Günther Steiner, šéf Haasu. “Romain zohral kľúčovú úlohu v našom tíme. Hľadali sme jazdca, ktorý bude rýchly ale aj skúsený. Jeho výsledky zo začiatku roka 2016 boli odmenou, nie iba za jeho talent, ale tiež za ohromné úsilie, ktoré tím vynaložil, aby sa dostal v tej sezóne na štartový rošt.”
Podľa mňa ideálny stav pre F1 by bol Hulk do RB, Peréz do Haasu (pomôže to aj tímu finančne) =talent ako Russell ostáva. (alebo Russell do RB a Hulk do Williamsu ale to je utopia). K Perezovi… Robert Schwartzman. GIO out a ku Kimimu Mick. Ideal. Ak by ešte prišiel Illiot do Williamsu namiesto platiča Lattifiho F1 by bola ozaj sutazov najlepších talentov nie bohatých tatkov. A Ak by ešte skončil Kvyat a nahradil ho Tsunoda úplne sen. Aj keď Albona mi bude ľúto lebo je to týpek tak na RB nemá. Ale je jasné že neskončí tak ideálnejšie to vidím ze skončí v AT takže Tsunoda je Out ak by prišiel HULK= buď Hulk alebo Tsunoda sú Out. A keďže Tsunoda ma ešte čas a rok v F2 mu neublíži tak beriem Hulka a Calum ma bohužiaľ smolu.
Calum je bohužiaľ asi Out. Skôr keď už tak Schwartzman, kt. Ma tiež za sebou údajne aj peniaze okrem talentu.
Jasne ze by ostal a kam by inak išiel.?.. Tam iný dôvod na výmenu ako peniaze nie je. A ma zmluvu… Nie ze by to niečo momentálne znamenalo ale ma. @hyena to by sa mi páčilo toto akurát ešte Schwartzman do Haasu a Caluma stúpnuť do Williamsu… ale bohužiaľ utopia.
Okrem Alfy a Haasu kde to je reálne sa nič z toho nestane budeme radi keď sa nespakuje aj Russell.
Problem je ze 2 z troch timov pitrebuju platicov
Chcel by som vidiet porovnanie Rusella s Verstapenom… Myslim si, ze uz prvu sezonu by mu podkuroval a o rok neskor by uz bol v tom aute, ako doma. A este by ho hnala ta radost, ze je v aute Neweyho a nie williamse
To sme dvaja…Ja by som si ozaj pozrela co by dokázal v normálnom monoposte a nie v tom co pilotuje teraz lebo to mu neumožňuje ukázať co vie. A Toto mňa práve štve na tom systéme že vyhrávajú peniaze nie talent u tých mladých chalanov.