Já se nebavil o tom předjíždění, ale Ham, Max i další tam vyjížděli.
Ja som Maxa neobhajoval, to si si asi splietol na koho reagujes. Od zaciatku som pisal iba o tom, ze v kazdej zakrute je zakazane vychadzat mimo trat.
V roku 2024 by mali byt technologie dostatocne pokrocile, aby sa to dalo sledovat vsade a nie sa vyhovarat, ze niekde FIA nema kamery. To je joke…
Tak já s tím souhlasím, proto ten trend tratovych limitů považuju za špatný vtip od FIA
Ja by som to kludne zaokruhlil na 10. Moralne to vyhral vsetko, napriek depresiam. To sa rata.
Chces snad povedat ze Hamilton 29x nevysiel mimo trat ?
Preco sa nevyplakava za Sennu a rok 1989, kde presiel sikanou co sa dnes deje bezne ? Vyhral preteky a zobrali mu ich od stola. To bolo v principe daleko daleko horsie a dnes sa za tym neplace.
Len to nebola jedina kontroverzia tu sezonu a to sa uz pustame do nekonecneho kto kedy co a keby bolo keby…
Navyse, aj ked sa mi ten zaver nepacil a Lewis sa myslim pravom mohol citit tu VC okradnuty, nehladam za tym nejake spiknutie, proste nastala blba zhoda okolnosti a uprimne, ani nudny zaver celej super sezony za SC by sa mi nepacil, okrem toho ten vyklad pravidiel bol trochu sirsi (aj preto boli upravy) vtedy.
A mozno to najpodstatnejsie, ak by to aj jednoznacne bolo proti pravidlam, tak to nebola chyba Maxa/RB a uz s tym moc nespravis, ked sa stalo… Ak by urobili oni nejaku pras.acinu, bez trestu, tak to je nieco uplne ine. Takto mali stastie…
To je vul .Že kaviarovy tousty.
Bola to fantasticka sezona, pozeral som kazde jedny preteky a bolo to skvele.
Bodaj by bolo takychto sezon co najviac, tento rok od leta je to tiez vyborne.
Suhlasim.
Ja takto pozeram vsetko (nie len VC) uz vyse 25 rokov a sezona 21 urcite patrila k tym naj, o to viac, ze sa tam pravidelne priebezne vela korenilo
Ani nejdem čitat tie trapne komentare obhajujuce Verstapena od jeho fanúšikov ktorý neuznávaju pravidlá. A toež podporuju podvadzanie RB.
Navždy to bola a je kradež a manipulácia titulu. A ako hovori Steiner boli porušené pravidlá. Nič viac nič menej !
A na tomto prípade vidíš, že pravda a láska vždy nemusí zvíťaziť nad lžou a nenávisťou.
Rieši sa tu posledný závod, kde boli porušené pravidlá a Verstapenovci tu vyťahujú iné VC
Napríklad také Taliansko, kde Verstapen vyšiel mimo trať a úmyselne zostrelil Hamiltona bolo na diskvalifikáciu, alebo stopku v ďalšom závode. A nie smešny trest posun na rošte, keď každý vedel, že bude meniť motor a ten trest mu neublíži. Keby to urobil Magnusen, diskvalifikovali by ho z celej sezóny.
A takýchto špinavých manévrov od Verstapena bolo veľa ten rok.
Na šmyku na poslednú chvíľu do vnútrajška, nedobrzdil a vytlačil Hamiltona mimo trať niekoľko krát.
Keď to raz urobil Norris a to bez kontaktu, už ho tu Verstapenovci hejtovali.
Dvojitý meter tu vládne. Tak, ako aj komisári.