Günther Steiner: Keby Charlie Whiting žil, Hamilton by mal osem titulov | Magazín F1 - F1online.sk

Já se nebavil o tom předjíždění, ale Ham, Max i další tam vyjížděli.

Ja som Maxa neobhajoval, to si si asi splietol na koho reagujes. Od zaciatku som pisal iba o tom, ze v kazdej zakrute je zakazane vychadzat mimo trat.

V roku 2024 by mali byt technologie dostatocne pokrocile, aby sa to dalo sledovat vsade a nie sa vyhovarat, ze niekde FIA nema kamery. To je joke…

Tak já s tím souhlasím, proto ten trend tratovych limitů považuju za špatný vtip od FIA

Ja by som to kludne zaokruhlil na 10. Moralne to vyhral vsetko, napriek depresiam. To sa rata.

2 Likes

Chces snad povedat ze Hamilton 29x nevysiel mimo trat ?

Preco sa nevyplakava za Sennu a rok 1989, kde presiel sikanou co sa dnes deje bezne ? Vyhral preteky a zobrali mu ich od stola. To bolo v principe daleko daleko horsie a dnes sa za tym neplace.

Len to nebola jedina kontroverzia tu sezonu a to sa uz pustame do nekonecneho kto kedy co a keby bolo keby…

Navyse, aj ked sa mi ten zaver nepacil a Lewis sa myslim pravom mohol citit tu VC okradnuty, nehladam za tym nejake spiknutie, proste nastala blba zhoda okolnosti a uprimne, ani nudny zaver celej super sezony za SC by sa mi nepacil, okrem toho ten vyklad pravidiel bol trochu sirsi (aj preto boli upravy) vtedy.

A mozno to najpodstatnejsie, ak by to aj jednoznacne bolo proti pravidlam, tak to nebola chyba Maxa/RB a uz s tym moc nespravis, ked sa stalo… Ak by urobili oni nejaku pras.acinu, bez trestu, tak to je nieco uplne ine. Takto mali stastie…

1 Like

To je vul .Že kaviarovy tousty.:grin:

Bola to fantasticka sezona, pozeral som kazde jedny preteky a bolo to skvele.
Bodaj by bolo takychto sezon co najviac, tento rok od leta je to tiez vyborne.

Suhlasim.
Ja takto pozeram vsetko (nie len VC) uz vyse 25 rokov a sezona 21 urcite patrila k tym naj, o to viac, ze sa tam pravidelne priebezne vela korenilo :smiley:

Ani nejdem čitat tie trapne komentare obhajujuce Verstapena od jeho fanúšikov ktorý neuznávaju pravidlá. A toež podporuju podvadzanie RB.
Navždy to bola a je kradež a manipulácia titulu. A ako hovori Steiner boli porušené pravidlá. Nič viac nič menej !

A na tomto prípade vidíš, že pravda a láska vždy nemusí zvíťaziť nad lžou a nenávisťou. :wink:

Rieši sa tu posledný závod, kde boli porušené pravidlá a Verstapenovci tu vyťahujú iné VC :smile:
Napríklad také Taliansko, kde Verstapen vyšiel mimo trať a úmyselne zostrelil Hamiltona bolo na diskvalifikáciu, alebo stopku v ďalšom závode. A nie smešny trest posun na rošte, keď každý vedel, že bude meniť motor a ten trest mu neublíži. Keby to urobil Magnusen, diskvalifikovali by ho z celej sezóny.
A takýchto špinavých manévrov od Verstapena bolo veľa ten rok.
Na šmyku na poslednú chvíľu do vnútrajška, nedobrzdil a vytlačil Hamiltona mimo trať niekoľko krát.
Keď to raz urobil Norris a to bez kontaktu, už ho tu Verstapenovci hejtovali.
Dvojitý meter tu vládne. Tak, ako aj komisári.