Bohato by stacilo, keby Masi neohybal pravidla, to by ani Whiting nemusel vstavat z mrtvych.
Sa zobud ty. Tie tratove limity sa porusuju stale akurat ze na niektorych miestach ich kontroluju a na niektorych nie . Neni su vsade trestane. A prave na tej trati vtedy dali limity aj na tu zatacku ale len v kvalifikacii . Na preteky vtedy na tom mieste limity nemali byt trestane,
Hm, tak když ten titul získal i za pomocí frašky, tak nic jinýho z toho ani nevyplývá
To ze sa netrestaju vsade znamena len to, ze tam nemaju kamery/senzory. Ked to niekto nahlasi, tak sa to riesi rovnako, pretoze stale je vychadzanie mimo trate proti pravidlam.
Celkom sranda, ze obhajujes porusovanie pravidiel vo forme vychadzania mimo trat, ale ine porusovanie, napr. AbuDhabi ti vadi. Pravidla platia pre vsetky situacie.
Potvrdenie, clanok 33.3 pravidiel F1:
33.3 Drivers must make every reasonable effort to use the track at all times and may not leave the
track without a justifiable reason
Nevidim tam, ze by sa tam pisalo, ze v niektorych zakrutach je povolene vychadzat. Proste Lewis vedome porusoval pravidla. To je vsetko.
Vobec nie. Praveze sa tesim na neho vo Ferrari a na jeho suboj s Leclercom.
Co? Edit: Precital som si tvoj dalsi koment. Ani ja nekomentujem kazdy clanok, poslednu dobu som tu pomerne malo. V tomto vlakne som mal presne 2 komentare, kym si na mna zareagoval. A dva komentare ti nezoberu vela casu.
Kde si to nabral ze obhajujem porusovanie pravidiel. Neobhajujem iba poukazujem na to co robia vsetci tam kde sa to netresta. Je to len vychadzanie mimo trate kuskom kolesa . Vadi my ale vytlacanie supera mimo trat sposobom ze Max vytlacal Hamiltona tak ze sam vysiel mimo trat dalekop za ciaru vo viacerych pretekoch v 2021 a pritom ked bol suboj Landa Norisa s Perezom tak isto 2021 a Lando aj ked si drzal svoju stopu ktora bola najrychlejsia a Perez sa ho pokusal predbehnut vonkajskom co bolo uplne zle tak Landa Norisa potrestali. Takze Maxovi tolerovali to za co Norisa trestali aj ked Max to robil ocividne na Hulvata daleko za limity trate
Vies co sa hovori, 100x omielane klamstvo sa stane pravdou …
Vychadzanie mimo trat je len vtedy, ked vyjdes celym autom. Jednym kolesom to porusenie pravidiel nie je. Lenze Lewis vychadzal celym autom…
To máš pravdu.
Zatím jste tu lež s traťovýma limitama zopakovali jen 80x, takže za chvilku to bude pravda.
zase si s5 v plnej sile?
Namiesto toho, aby si napisal, co na citacii pravidiel nie je pravda, tak tu pises blbosti…
Uz len dojazdy kamarat
A Ham byl všema 4 kolama za bílou čárou?
Já tam vidím 3 záběry, který se opakuji ve smyčce, ale jinak dobrý, Ham dělal to co Max
Jenže, je tu problém, jak máš definovaný trest? Je to na posouzení komisařů že? Ředitel závodu definuje co je v tomto směru tolerováno a co ne, a tomuto místu stanovil pro závod jinou toleranci. Bylo to sděleno v zápiscích ředitele nebo jak se tomu říká, bylo to sděleno dopředu. Pak začal zmatkovat, no přestupek Verstappena bylo o předjetí. Osobně se mi to nelíbilo a nevím proč zrovna tomu místu dávat nějakou zvláštní toleranci, ale stalo se tak. Ono i dnes když je to 3x a pak trest, to jen v pravidlech kde? To kdy a jak trestat není v tomto ohledu pro závod přesně definováno, pokud se nemýlím. To je na stanovení ředitelem závodu.
S tymto suhlasim… Ja som len poukazoval na to, ze by to tak nemalo byt. Ani vo futbale predsa rozhodca nemoze prist, ze dnes mozete hrat rukou… Holt
Tento vtip bol dobry… Nebudem reagovat
Tak vracíme se k tématu limitů tratě, kde z nějakého důvodu některé zatáčky byly ok být za čárou a obrubákem a někde ne. Bylo jasný, že to povede k tomu využívání za hranu. Stačilo loňský US, kde ss Norris přiznal, že vyjížděl, protože tam nebyla od FIA žádná kamera