Grosjean si pohneval ochranárov: Zabil vtáka a neprejavil žiadnu ľútosť | Magazín F1 - F1online.sk

Romain Grosjean si pri príprave na májové preteky Indy500 znepriatelil ochranársku organizáciu PETA. Aktivistov za práva zvierat nahnevalo, že francúzsky jazdec na testoch zabil vtáka a namiesto toho, aby prejavil ľútosť, zrážku a jej dôsledky zľahčoval.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/232072/grosjean-si-pohneval-ochranarov-zabil-vtaka-a-neprejavil-ziadnu-lutost

Grosjean si pohneval ochranárov: Zabil vtáka a neprejavil žiadnu ľútosť

Niekedy sa mi pozastavuje rozum nad tym, ako velmi sa snazia media stale vyvolat senzaciu z niecoho/nicoho…. To je naozaj svet tak nudny, ze musime utocit na ludi co sa im stane takata neprijemna vec ? Myslim, ze to zobral s nadhladom a usmevom. Co mal rozlozit na boxovom mure kadidla a modlit sa 10min nad vtakom, ktorych su mraky ? Keby to bola aspon macka ci pes, ale vtak…. ■■■■ na neho z vysky. Podla mna si nikoho ani nepohneval, to len media do toho zatahuju zase tretie strany, aby bol pikantnejsi titulok.

Keby tam zrazil aj cloveka, jeho chyba by to nebola a nemusel by prejavovat ziadnu lutost. Ten clovek tam proste nemal co robit a nad vtakom sa uz pozastavi naozaj len zufalec…

1 lajk

Treba dúfať, že stroskotajú chudáci ako Bekhechiová a PETA.

Tí ľudia musia mať tak nudný a biedny život, že neviem, či ich mám ľutovať alebo neznášať za to akí sú zbytoční a otravní.

Ptáčka je mi samozřejmě líto, ale nějak si nevzpomínám, že by jsem u pokáleného auta slyšel chválit ptáčky, že mají zdravé trávení.
Určitě si nemyslím, že by měl Grosjean ze střetu s ptákem příjemné pocity. Spíše se dost lekl, když říká, že mu smrdí sedadlo.

[quote=“Admin, post:1, topic:31434”]
“Smrdí mi prilba, smrdí mi sedadlo. Kura som si na obed nedal, len som prešiel okolo,”

1 lajk

Je to smutné. Žiaľ nič sa nedá robiť. Toto Grosjean ovplyvniť nemohol. Na rozdiel od vodičov, ktorí neuberú plyn, nepribrzdia, keď v premávke hrozí kolízia so zvieraťom. Na našich cestách zomierajú denne stovky zvierat. Mnohé z nich sú matky mládat, ktoré sa svojej matky nedočkajú a čaká ich trýznivá smrť hladom.

1 lajk

Aniz bych chtel zlehcovat danou situaci, je mi lito co se stalo.. presto. Ptaci nejsou bilozravci. Kolik brouku , zizal atd musel sezrat zaziva ?…. Jak velky musi byt zvire a jak hezkou tvaricku musi mit abychomom mi lide rozlisili koho nam je lito a kdo je jen soucasti potravniho retezce? Verim ze letadlo pani predsedkyne , ci jeji auto behem jejich “ sluzebnich cest za prava zviratek” zabije vice zivocichu nez si kdy prizna

A jeste jednou. Toho ptacka mi je lito!

2 lajkov

Možná ho to mrzí více než se může zdát, nedělal bych soudy jen z toho krátkého videa tam.

1 lajk

Ach, tieto laviciarske sr*cky

jasne maš pravdu mali by ich humane zastreliť v lese aj zmladaťom

organizáciu PETA je treba sa im smiať lebo su mymo realitu hele ludia jedia zvierata už od pradavna taky je život taka je priroda ked niekto neche jesť mäso je to jeho volba ale nech to nevnucuje ostatnim ked niekto che plakať nad mrtvim vtakom kludne ale zase nechto nevnucuje ostatnim

Kristepane sprav niečo s tým pravopisom. Popros spolužiakov, nech ti s tým pomôžu. Ja teda dúfam, že si žiakom základnej školy. Či?

No nevím, ale když si třeba dám k obědu kuře, tak z toho nejsem nějak smutná, a jaký je rozdíl? Vegetariáni to mají asi jinak, ale my ostatní snad nebudeme povinně držet smutek nad každým anonymním tvorem, který sešel ze světa. Ale možná jsem pro dnešní dobu moc velký cynik, radši se předem omlouvám všem, kterých jsem se mohla dotknout.

3 lajkov

On sa tu uz riesil asi pred rokom ci kedy. Neviem ci to neni starsie pokolenie nahodou.

Ano je to otras citat, ale zase ludia z dedin museli viac makat okolo zvierat na dvore, az potom bolo na rade ucenie. A ak mas vela zvierat co ti dava uz len mlieko, je to fuska vsetko obriadit kazdy den, nehovoriac leto iba okolo kosenia, obracania, hrabania, zvazania.

Moji bratranci uz ked boli na zakladnej, museli rano pred skolou zvierata obrobit a to ked sa pozriem na seba, mal som problem vstat nacas, aj ked som mal skolu oproti domu. Samozrejme ze na to neboli sami, ale 4kravy, koz hadam 20, oviec 10, svine 4, sliepky, zajace a 6psov :smiley: Je to makacka.

Takze ten zivot na dedine je narocny.

Ja to chápem, však aj moji rodičia boli z gazdovskej rodiny a vždy sa najskôr muselo postarať o zvieratá a až potom prišli na rad ostatné veci v domácnosti. Máme však zákonom už roky stanovenú povinnú školskú dochádzku. A nakoniec tu mi vadí ešte viac ako otrasný pravopis trocha pomýlené názory, ktoré má dotyčný samozrejme plné právo šíriť. Však máme demokraciu.

Tak ak by som mal najst dalsieho, tak na rade je stev. Ten tiez, co koment to perla.

Moj bratranec dodnes I Y pise hlava nehlava :smiley: Ked raz za cas zajdem na fb a citam jeho prispevky je to katastrofa… bi abi :smiley:

Ale z mladika co musel makat okolo rodicovskeho dvora je teraz gazda na tom svojom. Cely zivot maka a ten slovencia je na druha kolaj :smiley:

Mimi pixluje na Romaina a ty pixlujes na Mimi. Aky je v tom rozdiel?

A ty pixlujes na mna. Aky je v tom rozdiel?

to je ta pointa.