Grosjean odchádza z Haasu: Zatváram poslednú kapitolu | F1online.sk

“Posledná kapitola je zatvorená, táto kniha je dopísaná,” uviedol na sociálnych sieťach Romain Grosjean. “S Haasom som bol už od prvého dňa. Päť rokov, počas ktorých sme zažili vzostupy aj pády, získali 110 bodov za 92 pretekov. Bola to cesta, ktorá stála za to.”

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/13620/grosjean-odchadza-z-haasu-zatvaram-poslednu-kapitolu

Častokrát premotivovaný a tuším sa kedysi hovorilo, že nemá periférne videnie alebo čo, tým pádom za sebou má mnoho búračiek, čo mu bohužiaľ znižuje kredit. Inak je to ale podľa mňa kvalitný jazdec, čo dokazoval v Lotuse po boku Kimiho. Rozhodne je kvalitnejší než sa o ňom hovorí a myslím, že odvádzal dobrú prácu, aj keď je jasné, že už prišiel jeho čas. Navyše i osobnostne veľmi fajn a sympatický chlapík. Romain mi v F1 bude chýbať.

1 lajk

Kevin už písal na fb status že po sezóne končí

1 lajk

A podľa ďalších správ odchádza aj Magnussen a Albon to má v Red Bulle poriadne nahnuté. Tu sa to môže zvrtnúť ešte všelijako, ani alternatíva Russell k Verstappenovi by nemusela byť celkom od veci. Dúfam, že šancu na sedačku bude mať aj Callum Illot.

1 lajk

Prene to isté som písal aj ja že Russel k Maxovi, keď sa písalo že s Russelom to vyzerá všelijako vo Williemse Len som dostal dobý hejt za to :joy::joy:

1 lajk

Tak to by som aj ja rad videl… mozno aj George potrapi Verstapena… Mozno zistime, ze Ver neni az taka spicka… Len ci to budu chciet riskovat Marko s Hornerom… Videli sme, ako dopadol Fetel pri rychlejsom mladikovi…

Tak v Lotuse bol aj Kimi dobry a ako presiel do ferrari, uplny upadok… Nic nejazdil… Jedno prve miesto za 6rokov je naozaj malo…