Neboj, nebudou ho mučit, ani si neprojde peklem.
Vyhodí pár peněz, a někde zamává na kameru u nějakých motorkár, a zas bude volný.
Neboj, nebudou ho mučit, ani si neprojde peklem.
Vyhodí pár peněz, a někde zamává na kameru u nějakých motorkár, a zas bude volný.
Kdy Seb dostal veřejně prospěšné práce? To mi uniklo.
O peníze mu zjevně nejde, ty by dal. On už jednou nucené práce odpracoval, ale to bylo za fyzický konflikt s Oconem, což je trochu jiná liga.
Možná to nebyl on? Někdo musel vykonat nějakou veřejně prospěšnou práci pro FIA přeci …
… ok, tak to byl asi taky ten Max za toho Ocona, pardon.
No je to o míře trestu, je to nejspíše odrazující a to je dobře ne?
To je, jako by nám někdo za špatné parkování najednou nedal pokutu, ale basu natvrdo, třeba týden, protože z pokut si nikdo nic nedělal - taky by to bylo odrazují, takže dobré? Pro někoho jo, pokud by se to netýkalo jeho osobně.
Tak, drobny problem je tam v tom, ze v Monaku to iste vraj spravil Leclerc (slovicko f*** na ofiko tlacovke) a nikto o to ani nezakopol
Není to náhodou tím, že na to Sulayem upozornil před Singapurem, že si nepřeje, aby se mluvilo sprostě?
Trochu přehnané, ale jistě taky velmi funkční
To nejsou veřejné prospešné práce jako veřejné prospěšné práce.
Ruce si neumaže.
Většinou to je, že půjde někam na motokáry, kde jezdí kluci, a bude se hrozně zajímat, že ho to hrozně zajímá. Podepíše pár kartiček a jde domů.
Král vlastně v Eiskingu říkal, že se připojí někam na Zoom na konferenci, tam se 3x usměje a je volnej.
Oběť.
Myslím, že jde spíš o princip.
Ono chápu že je to pro ně velmi obtěžující a nechtěj se svazovat ani časem ani tím co navíc maj dělat, no tak chce to vyvarovat se sprosté mluvy Ale jestli FIA nemá respekt si to prosadit tak budou muset slevit, ať jdou klidně do bitvy si poměřit pindíky
Kdyby to říkal česky, tak co řekl?
“Věděl jsem, že moje auto bylo v prdeli.”
“Veděl jsem, že moje auto bylo na ho.vno?”
“Zkur.vený?”
To by nejeden zvednul obočí.
Seb si VPP naordinoval sám, aby sám sebe zveřejnil jak uklízí tribuny.
Tenhle protest ale měl poněkud jiný charakter, než trest.
Hlavně by Emil nesměl řeknout fakt, jinak by mu talibanec ještě přitnul.
Vždyť je to jedno Ferdo.
Prostě Sulayem řekl, že nechce, aby se mluvilo sprostě. Bum za pár hodin sprosté slovo.
Tak dostal Max “trest”. (zase bych to tak nenafukoval)
Kdyby to bylo znenadání nebo z nudy FIA, tak ok. Ale byli na to řádně předem upozorněni.
Vlastně se mi konečně líbí, že FIA koná přísnou rukou.
Ještě kdyby tu přísnou ruku přenesli i na trať.
Tohle mi připomíná letošní povodně, kdy lidé v nejvíce zasažených místech dostali varování, a byli vyzvání, aby opustili své domy. Nechtěli, pak tam lítali vojenské vrtulníky, protože se hrozně divili, jaké jsou podovdně
Nevíš co je to protestsong?
Jak chceš někoho přinutit aby si některý z jezdců při maximálním vypětí po nějaké situaci v které mu šlo o zdraví, nebo dokonce i o život neulevil nějakým nespisovným výrazem. Vždyť se tak chováme bez rozdílu všichni včetně Mirka Dušína. Je to přece lidské a ani samotný Sulayem se nechová jinak.
O to je horší, že chce zakázat něco čeho se sám dopouští jen proto, že má tu moc.
Však tu řešíme před víkendovou tiskovku. To snad nikdo nehodu a po nehodové emoce neměl.