Lawrence Stroll do svojho formulového projektu nalial stovky miliónov dolárov a dokázal zložiť takmer hviezdny tím. S veľkými očami si už mädlil ruky, že zopakuje svoje obrovské biznisové úspechy zo sveta módy, no v roku 2026 veľmi tvrdo narazil. Podľa Tima Glocka si totiž jeho tím nesplnil domáce úlohy.
Ved prave o to mi ide. Vedeli, co sa stalo predtym ked Honda prisla, to po prve a po druhe, vedia co su Japonci za narod. Hrdi, oni sa sami nikdy nepriznaju, ze maju problem, je to pre nich potupne. Zrejme presvedcili vedenie Hondy, ze vsetko vyriesia a nikto o nicom nebude vediet a nikomu netreba nic hovorit, ale ocividne nic nepomohlo. Ale poznam tento pristup, mlzit az do konca, zazil som to s dodavatelmi. A prave preto som si v buducnosti na nich daval pozor, co Aston neurobil
Ano, auto vzdy stalo za h0vno, otazne je ci nestoji aj teraz. Ale ako pisem vyssie, viac ma zaujima to, ako niekto staremu Strollovi vysvetlil, ze sa dozvedeli o tom, ze nemaju motor az v novembri. Za mna, co mam skusenosti z projektoveho manazmentu je toto absolutne nepredstavitelne. Ze by sa dodavatelovi zadala specifikacia a viac sa nezaujimam, len cakam kedy mi prinesie hotovy produkt. Vzdy je tam nejaky timeline, v ktorom su milestones ktore je treba v urcitej faze dosiahnut a to ma byt riadne odkontrolovane, ci sa tieto milniky/body/ciele podarilo naplnit. Ak nie, treba nasadit mikromanazment aby sa dobehlo zameskane