„Myslím, že piloti Formuly 1 sú tu na to, aby na to čo najviac tlačili. To som koniec koncov robil,“ povedal Giovinazzi s týždenným odstupom. „Vedel som, že Sebastian je blízko, snažil som sa dostať na dosah DRS. Taký bol môj cieľ, no žiaľ stalo sa to, čo sa stalo. Teraz je už neskoro. Snažil som sa tlačiť tak, ako vždy, tentoraz mi to nevyšlo. Chcem na Spa zabudnúť a predviesť dobrý výkon tu v Monze.“
Tento chlapec nemá ani ten talent ktorý spomína, nemá ani rýchlosť, a všetko rozbije kde sa dá. Taký bežný kecal a kecy že nemá sponzorov… Veď za ním stojí Ferrari.
Ja si nemyslím, že je až taký tragický. Respektíve nie je najhorší v štartovom poli.
To, že za ním stojí Ferrari je výhoda možno oproti Jožkovi Mrkvičkovi z Tahiti, ale nie oproti Švarcmanovi a spol za ktorými tiež stojí Ferrari. Takže za túto vetu by som ho až tak nehejtoval, lebo v momente keď šiel do F1 musel byť ten najlepší koho Ferrari malo k dispozícií.
Čo sa však týka toho, že si Giovinazzi udrží miesto v Alfe, tak ja dúfam, že nie. Aj vo futbale vždy vypadávajú po sezóne najhoršie tímy. Tak tu by mali kolotoč F1 opustiť najhorší jazdci (nielen bodovo samozrejme). Pre mňa sú to túto sezónu Grosjean a Latifi. Ale Latifi je platič a navyše je len prvú sezónu v F1, takže ďalší na odstrel je pre mňa Giovinazzi.
PS: Som veľký fanúšik Kimiho, ale aj ten by už mohol zvážiť sa na to vykašlať. Keby sa Alfe darilo, tak chápem, že ho to baví, ale Alfa je fakt tragická, tak načo sa bude v jeho veku trápiť