Gino Rosato: Pôsobiť vo Ferrari je ťažké, viac sa politikárči ako pracuje | Magazín F1 - F1online.sk

Letná prestávka je v plnom prúde. Jazdci a tímy majú čas zamyslieť sa nad prvou polovicou sezóny, v ktorej sa Scuderii Ferrari príliš nedarilo. Taliansky tím nemôže byť spokojný, že je bez víťazstva a na McLaren má veľkú bodovú stratu. Jednu vec však Ferrari spravilo dobre, myslí si dlhoročný manažér stajne Gino Rosato.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/211045/gino-rosato-posobit-vo-ferrari-je-tazke-viac-sa-politikarci-ako-pracuje

Toto je u Ferrari dlhodobo,jednoducho Taliani nie su velmi pracoviti a radsej sa venuju politikarceniu ako praci.Prave preto vkladam urcite nadeje do Hamiltona,ktory moze okolo seba vybudovat tim profesionalov,ako svojho casu Schumacher.Leclerc na to nema,ten vie len jazdit,ale to u Ferrari nikdy nestaci,tam musi byt pilot,co chce titul aj manazer a vediet rozhybat ludi v time…Alonso,Vettel to vobec nevedeli,podobne ako Leclerc,jedine Hamilton,je toho schopny.

A Hamilton to zvladne? Minimalne u mercedesu na novych tech. pravidlech to tak nevypadalo…

2 Likes

Nechcem ti brat iluzie, ale Hamilton uz nie je schopny poriadne ani jazdit. Takze co konkretne tam ma budovat? Vies kolko sa Ferrari prepracovavalo za Schumachera hore? A aka bola vtedy doba? Vsetko bolo jednoduchsie, auta, politika, zavodenie a to Ferrari este vsemozne pomahali aj FIA, Ecclestone atd. A teraz sa pozri, kolko ma Hamilton rokov a este raz mi povedz, co konkretne ocakavas, ze tam vybuduje on ako velky Borek stavitel?

Lebo ja to vidim tak, ze bude rad, ked si odjazdi kontrakt co ma a nedostane kazdu sezonu od Leclerca nakladacku ako hrom

1 Like

Lewis se jim na to po 2026 vykasle, sel tam pro titul, svuj posledni, ne budovat team, proc by to delal neni mu 25.