George Russell vysvetlil, akú pascu na štarte pripravil na Norrisa | Magazín F1 - F1online.sk

Každému súperovi McLarenu je v tejto fáze sezóny jasné, že v priamom meraní síl nemá veľkú šancu. George Russell bol preto odhodlaný v pretekoch využiť všetko vo svoj prospech, aby získal čo najlepší výsledok. Na Norrisa v prvom kole nastražil menšiu pascu, ktorá mu vyšla, hoci v konečnom dôsledku nestačila na zdolanie rýchleho McLarenu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/210346/george-russell-vysvetlil-aku-pascu-na-starte-pripravil-na-norrisa

George predviedol super výkon, trochu ma ale straší Kimi, ktorý sa trochu stráca. Snáď po prestávke :+1:

Kimi siel tento krat vyborne. Zial, doplatil na zlu Q a potom sa na takomto okruhu velmi tazko dostava vpred a nedokaze ukazat realne tempo. Som presvedceny, ze ak by bol Kimi hned niekde za nimi na starte, tak by finisoval niekde okolo Charlesa, mozno aj pred (obzvlast, vdaka trestu). Ano, momentalne je George o kusok rychlejsi (co sa aj cakalo), ale Kimi jazdi dobre.

Je to vlastne ako Lewis vs Charles. Niekedy je medzi nimi maly casovy rozdiel v Q, ale staci na to, aby jeden postupil druhy nie a zrazu je to aj 5-7 miest a to uz sa proste dobieha narocne.

1 Like

Áno, George nastražil na Landa pascu vo forme Oskara Piastriho ktorý Landa vytlačil a úplne zavrel. Uznávam túto Georgovu pascu je naozaj osvedčená :slight_smile:

Pozerám, že George ma dobrého obchodného ducha a snaží sa predať aj to čo mu nepatrí.

Bože to je mentál.

To je vocas. :smiley: :smiley: :smiley:

Myslí toho Alonsa který ho měl údajně v Kanadě tak sprostě vybrzdit až to hodil na budku? :rofl: :rofl: :rofl: