George je schopný bojovať o titul, hlási Wolff | Magazín F1 - F1online.sk

Mercedes vstupuje do novej sezóny ako čierny kôň. Možno nie je takým favoritom ako McLaren, Ferrari alebo Max Verstappen, ale stajňu s takou veľkosťou a zdrojmi neslobodno nikdy podceňovať. Okrem toho, podľa slov Tota Wolffa má v osobe Georgea Russella stále muža, ktorý je schopný bojovať o najvyššie méty.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/187685/george-je-schopny-bojovat-o-titul-hlasi-wolff

Kde sú teraz všetci čo vraveli, že Wolff o Georgeovi nerozpráva?

Dajaké ticho nie ?

Povedal po mega dlhej dobe jednu vec, wow.

2 Likes

Já jsem psal, že na to má, neboj.
Já jeho prapor držel.

1 Like

Lebo sa ho po dlhej dobe niekto pýtal.

Ale nepasuje ja viem

1 Like

Hej sledujem to už dlhšie, že si jeden z mála čo ostal fandiť Mercedesu a jeho pilotom

A po takomto príspevku sa divíš, že ťa tu nikto nemá rád. Hm.

4 Likes

Podla nadpisu som myslel ze je to clanok o Russelovi a pomaly 3/4 sa zas toci okolo Kimiho, uz je to otravne…to co je za frazu ze Russ bude dohliadat na rozvoj Kimiho…mal by starat o svoj rozvoj lebo na to ze uz je 7 rokov v f1 tak najvyssi cas podat drvivy vykon celu sezonu, a nielen voci timovemu kolegovi…

1 Like

Ja mu fandim ale priznávam fandil som mu viac kym si mi ho neznechutila

1 Like

Tak zrejme je fanaticky zbláznená do Georga, nevidel som ešte nikoho sa takto rozpisovať o svojom obľúbenom pilotovi :grinning: nehovoriac o tom, že to berie dosť osobne ak si náhodou dovolíš niečo o ňom napísať. Ja si napríklad myslím, že George rýchlosť má, vždy to bol talent ale trochu ma sklamalo jeho správanie po prestupe do Mercedesu, maskuje svoju zákernosť za “peknú tváričku”.

3 Likes

A o kom mal rozprávať keď mu tam zostal len Džordžo s mladým?

1 Like

S obrovským šťastím a vypätím všetkých síl ten titul raz vyhrať môže. Toto bude pre Džordža zlomová sezóna, buď alebo

V M vytvárajú mimoriadne zaujímavú internú dynamiku. George je postavený do role bojovníka o titul za Mercedes, Kimi ako mladý talent, čo sa bude učiť.

Je to všetko pravda, ale od začiatku to aj interne vytvára tlak na Georga, tak som zvedavý, ako sa táto sezóna bude vyvíjať pre M. Snáď dobre :heart:

1 Like

Pokud se auto neuchyti v top5 hned zkraje coz by melo, loni vyhrali 4GPs a nebyly to nahodne wins, tak se vrhnou na program 26. Nekteri pojedou test rezim od zacatku, pravidla jsou k mani uz pul roku.

Tak čo mal Toto povedať :sweat_smile: Podľa mňa sám ľutuje, že sa rozhodol pre Russella, ktorý nie je majstrovský jazdec síce niečo vyhrá ale mentalitu na to nemá.

Povedal spasiteľ

A keď ju ukáže bude falošný kretén, že? Ty budeš z tých

Ja viem Kikuška, že Russell a je pre teba boh nehovorím, že je zlý jazdec a patrí kvalitou medzi jazdcov ako Gasly, Ocon, Hulkenberg či Tsunoda. Len tie zákulisné intrigy mu nesvedčia.