Geniálny ťah Ferrari: Hamilton si na začiatku februára vyskúša minuloročné auto SF-24 | Magazín F1 - F1online.sk

Po prvých jazdách vo Fiorane čakajú Lewisa Hamiltona ďalšie, a aj oveľa hodnotnejšie. Sedemnásobný majster sveta sa v priebehu nasledujúcich dvoch týždňov objaví na španielskom okruhu Catalunya, kde bude opäť testovať monopost SF-23 z roku 2023, ale okrem neho dokonca aj ten minuloročný.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/185838/genialny-tah-ferrari-hamilton-si-na-zaciatku-februara-vyskusa-minulorocne-auto-sf-24

Hamilton je pre Ferrari dolezity ,kedze prinesie novy pohlad,hlavne na aerodynamiku auta.Ak tim nevyhrava tituly,tak by mali pravidelne menit aspon jednoho jazdca,aby ten priniesol nove poznatky,tak tomu bolo v F1 vzdy,ale posledne roky sa stav zmenil a teraz vidime,ze sa to opat rozbieha tymto smerom.

1 Like

Už tam je to kompetitívne aj teraz

1 Like

…čo je na tom také geniálne,:yawning_face::yawning_face::racing_car:

1 Like

Tiez nechapem co. Proste vyuzili moznost, ktora sa im ponukla. Urobil by to predsa kazdy tim. Nic nezvycajne, len im to s kusom stastia zapasovalo do planu.

1 Like

No TVL, tak to je geniálna, priam fantastická správa, týmto dokonalým ťahom Ferrari odrovnalo všetky ostatné tímy…

Ja som myslel, ze ty fandis ferrari. Ocividne si nejaky zatrpknuty… pravy fanda :smiley:

Ja fandim Ferrari, nie nejakým vymysleným bulvárnym článkom o Ferrari, ktoré majú jediný cieľ - klikať, klikať, klikať…

Tak preco klikas, pises a napomahas tak naplnit tym bludom svoju podstatu ?

1 Like

Aby som sa vysmial tejto stránke, ktorá sa hrá na slovenské F1 médium (pritom len prekladajú články zo zahraničných médií) a jej hltačom vymyslených senzácií, ktorých je tu vrátane teba požehnane…

2 Likes

Hlavne, ze vsade kde sada vypisujes a napomahas tomu celemu :smiley: A na druhych prstom ukazujes…
Vodu kaze, vino pije :man_facepalming: