To klidně dělej, ale pak alespoň měj trochu soudnosti. Když jsem hater Landa, tak bych očekával, že se to na něčem prokáže. Tohle bylo čistě na tom, že fandím Piastrimu a na konci roku od tebe čekám, že dodržíš slovo a pošleš tu flašku, hezký večer
Tak hlavne ty nemoralizuj. Netráp sa ak vyhráš slovo dodržím.
To není moralizování, ale tak trochu nadhledu by nebylo na škodu.
oscar naplakavac. ziadna genialna strategia, proste “ja chcem”, tak cokolvek sa mi hodi, prehlasim za spravodlive. tuto vlastnost u ludi ani jazdcov nemam moc rad. uz sa tesim ako zacne naplakavat, aby sa spravila jednotka a dvojka, kedze ma viac bodov a uz je vlastne dost vela sezony odjazdeneho, takze by to bolo soravodlive, ved predsa aj minuly rok sa isiel potrhat aby landovi pomohol, takze by bolo len spravodlive aby sa v tom teraz pokracovalo.
ci mal byt trest alebo nie, by asi najlepsie zodpovedalo mugello 2020. tam bolo klasicke fantomove “d1” brzdenie sposobene, a teraz pozor, zlou viditelnostou na rovinke, kedze je tam zvlastne ohnuta rovinka a kazdy videl, a teraz opat pozor, len jedneho dvoch jazdcov pred sebou. podmienky presne ako teraz a oscar tam braketestuje naplno tesne potom, co sa rozbehne. ak by si dvaja traja zozadu povedali, ze asi sa uz restartuje, tak dojde do ciela tak 5 aut.
Nejvetsi kotel je ze Piastri za nic nemuze, VER si myslel ze uz je konec SC a vyrazil vpred, zatimco Piastri zustal ve strehu, pak zacal VER brecet roztocil se a vsechno dohromady to pusobilo proti Piastrimu, neuveritelne jak emoce dokazou menit pohled na vec, to se nesmi stavat.
Zapeklitá situácia. Piastri akoby začínal mať pocit, že McLaren uprednostňuje Norrisa, a v nadväznosti na to začal robiť hlúpe chyby z premotivovanosti. Divebomba v Rakúsku, teraz dosť nezmyselný braketesting Verstappena. Za dnešok môže viniť len sám seba, dôvod na prepustenia pozície z Norrisovej strany nebol. Bude dosť zaujímavé sledovať vývoj vnútrotímovej dynamiky, lebo Oscar už nespokojnosť ohľadom (ne)podpory tímu dáva celkom jasne najavo a pritom, keď sa na to pozrieme odosobnene, ide len o zhluk okolností, ktoré momentum priklonilo na Norrisovu stranu, žiadne uprednostňovanie.
Sklamanie po obraní o zaslúžené víťazstvo (z jeho pohľadu) je normálna reakcia.
Vettel prehadzoval tabuľky s číslami pred monopostami pod pódiom, Verstappen rovno naráža do súperov na trati.