Gene Haas má obavy z Bahrajnu: Potrebujeme auto, ktoré je pripravené vyraziť | Magazín F1 - F1online.sk

Tím Haas stojí na rázcestí a vstupuje do novej éry. V stredu vymenoval druhého šéfa vo svojej krátkej histórii a rozlúčil sa s Güntherom Steinerom, ktorý stál za zrodom stajne, bol s ňou od prvého dňa a v podstate bol aj jej prvým zamestnancom. Výmenou jedného človeka na špičke pyramídy však obvykle nič nevyriešite a práca sa tým len začína.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/139773/gene-haas-ma-obavy-z-bahrajnu-potrebujeme-auto-ktore-je-pripravene-vyrazit

Nevěřím, že Haas vyjede do sezóny s vozem letošní specifikace.
Předpokládám, že to bude v tom nejlepším možném případě nějaká slátanina kterou Stejner možn dokázal připravit. Pravděpodobnější mi ale připadá nutnost použít loňské vozy.

EDIT:
Ještě jsem si uvědomil, že šéf Ferrari Vasseur mnohem více tíhne k Sauberu. Proto bude lepší když si pan Haas koupí dostatečné množství sra.cí pásky, ať si má čím utírat pjdel do které ho teď Vasseur bude posílat.

Fred k Sauberu víc netíhne, to, že tam dělal neznamená, že k nim více tíhne, dělal i v Renaultu a netíhne k Alpině :stuck_out_tongue:

Fred odešel od Sauberu v dobrém a navíc ještě kvůli vlastního prospěchu predčasně.
Opravdu chceš v tomto případě porovnávat vztah Vasseura se Sauberem, který mu poskytl přístřeší s Renaultem, který ho poslal do pjdele a Haasem, který není tým hoden F1?

Tak ci onak bude haas do 2 rokov na predaj

Možná už je. Jéjeje

No bez saska gunthera uz nebude zaujímavy v nicom, bude to len privesok na 10 mieste v PK

Hmmm Ferrari kúpi B team, pomenuje to AF Corsa a urobia RB model 2.0

1 Like

Však už má Haas

No já to porovnávat nechci, ty si přišel s myšlenkou, že je někomu více nakloněn

Ale aby ich vlastnili a pomenujú to AF Corsa

To davno uz Haas bol, len bez majitelskych vazieb. Haas odoberal viac od Ferrari ako STR/AT od RBR

Alpha Tauri klalo vsetkym oci len preto, lebo ma toho isteho majitela ako RBR a podaktore sezony sa stal vacsou hrozbou pre ine teamy ako Haas. Ti beru od Ferrari co mozu, tiez robia v ich tuneli, sasi si nestavaju sami, teraz aj maju u nich pracovnikov. Ako asi FIA ukontroluje, co vsetko sa robi v Dallare, ked nerobia len pre F1? Ktovie kolko veci Ferrari skusalo na case v tuneli ktory patril Haasu