Gasly viní z nehody Cunodu. Ten mu odkazuje: Urobil by som znovu to isté | Magazín F1 - F1online.sk

Ako sa ukázalo, incident medzi Pierrom Gaslym a Júkim Cunodom bol najvzrušujúcejšou časťou inak nezáživnej Veľkej ceny Monaka. V tej dobe sme boli naplnení očakávaniami, ktoré rýchlo schladili taktické hry. Nehoda dvoch dobrých kamarátov však zostala nevypovedaným príbehom nedeľných pretekov.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/201869/gasly-vini-z-nehody-cunodu-ten-mu-odkazuje-urobil-by-som-znovu-to-iste

Co neubrzdíš, to neukečáš.

Jsem na straně Gaslyho, protože Yuki opravdu měnil směr při brzdění což je zakázané … myslím že by zasloužil menší trest nebo aspoň černo-bílou vlajku.
Smutné je že se Tsunoda v RB nezlepšuje s čím se počítalo, ale vina není jen na jeho straně ale zřejmě i na straně týmu.

Já se Yúkimimu vůbec nedivím, že udělal jemný obranný pohyb kterým nachytal Gaslyho na hruškách. Všichni vidíme, že to v RB vůbec nemá jednoduché.
Gasly to s Renaultem taky nemá vůbec jednoduché vlastně je fajn, že se odvážil na Yúkiho v Monaku udělat aspoň bububu.
Holt dobře to nedopadlo.

Nejvíce mě překvapilo, že se FIA do Gaslyho více nepustila za nebezpečnou jízdu s poškozeným vozem. Konečné napomenutí bylo ze strany FIA hodně tolerantní.

Buďme rádi že to dovezl do boxů, to by zase byl nekonečný SC. A také pochvala, jak to zaparkoval ALO, holt, zkušenosti.

Ještě nedávno bylo Gaslyho počínání zcela běžné, jenže jak komisaři zparchantěli, tak trestají i za jízdu s odloupnutým bočním křidélkem. Proto mě ta jejích schovívavost dost překvapila. Musím podotknout, že příjemně.