Gasly v cieli bujaro oslavoval, hoci o treste vedel | Magazín F1 - F1online.sk

Pohľad na Pierra Gaslyho po skončení Veľkej ceny Monaka skutočne lámal srdce. Francúz sa najprv úprimne tešil v kokpite v dojazdovom kole, potom ho kamery našli počas pódiovej ceremónie bezradného v boxovej uličke. Mnohí z toho celého mali dojem, že ho tím neinformoval o treste, ale to nie je pravda.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/235706/gasly-v-cieli-bujaro-oslavoval-hoci-o-treste-vedel

Jako popravdě tohle mi přišlo trochu trapné… To nebyla žádná následná penalizace, která člověka připraví o skutečnou radost, ale o situaci, kdy moc dobře věděl, že třetí není. Zavánělo to záměrným divadlem možná i s cílem nátlaku na FIA, ale vůbec to nedávalo smysl :frowning:

4 lajkov

Byla to upřímná radost z vynikajícího výkonu a zcela zasloužená.

Co na tom bylo zaslouženýho? Před ním si odpykali penalizace za totéž, dostali se za něj, svou penalizaci ignoroval, 2x, a raduje se naoko jak malek kluk? Opravdu to nedává smysl. Navíc jsem někde slyšel, že jiní to měli opravdu za 60,1, kdežto Gasly měl nejvíc, a to 60,4.

1 lajk

Pentle si prý odpykal. Alespoň tu 60,4.
Proslýchá se, že překročení rychlostí prý bylo mnohem více, než oficiálně uvádí FIA a že je FIA z nějakého záhadného důvodu vůbec neřešila.
Ve čtvrtek se bude odvolání Renaultu řešit, tak uvidíme jaké argumenty FIA poskytne.

…takové informace nemám, myslím že to byl automatický proces kdy prostě kdo překročí dle měření tak dostal pentli, selekci podle mě nemohli dělat.

1 lajk