Gasly sa teší zo šiesteho miesta: Podarilo sa nám niečo nemysliteľné | Magazín F1 - F1online.sk

Prekvapivé dvojité pódium v Brazílii Alpinu výrazne pomohlo k zisku šiesteho miesta v Pohári konštruktérov, ale samo osebe by mu nestačilo. Pierre Gasly musel vo zvyšných troch veľkých cenách potvrdiť dobrú formu a odraziť útoky súperov, čo sa mu napokon podarilo a v Alpine sa môže začať oslavovať.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/183679/gasly-sa-tesi-zo-siesteho-miesta-podarilo-sa-nam-nieco-nemyslitelne

cize este aj za 6. miesto dostanu aktualne o 5 milionov viac ako mozu minut? A posledny si musi zohnat 44M? To kto vymyslel?

Není to tak docela pravda.
Jednak ve stropu nejsou započítané platy jezdců a vedení týmu. Taky výroba motorů je velice nákladná, takže Renault i přes pomyslný zisk bude hodně ztrátový.

Renault oproti Red Bullu, nebo Williamsu ušetřil cca 10 mega tím, že Ocon s Gaslym byli ke svým vozům hodně šetrní. Ocon sice v Monaku drobné škody napáchal, ale Gasly za celou sezónu nerozbil ani přední křídlo.
Především Williams musí tuhle statistiku Renaultu hodně závidět.

3 Likes

Je super ze poslednych par pretekov to Pierovi islo :+1:
Urcite su to good vibes do buducej sezony. Bude ich potrebovat.

2 Likes

Myslím, že i včera mohl Gasly zajet lepší výsledek, kdyby neměnil gumy tak brzy, ale tým dal přednost jistotě a kopíroval Hulkovou strategii.

1 Like

Pomoci statistiky se dají vyrábět skoro zázraky, měnit realita a zakřivovat časoprostor…
Tak pozor na to :smiley:.

Jestlipak víš, že třeba taková @Evap má statisticky nadprůměrný počet očí?

Časoprostor se dá měnit lomem světla které prochází láhvi.
@Evap má jako každá správná dáma úplně jiné vnímání světa i bez očí. Určitě jen čichem dokáže odhadnout, že manžel byl na pivu moc dlouho. :grin:
To ale neber jako skutečnost, ale pouze jako ukázku, že ženy mají více smyslů o kterých my chlopi vůbec ani netušíme. :stuck_out_tongue_winking_eye:

@Triper Tak já jsem zrovna pod pěnou přiletěla z prvního nákupu dárků, aby k nám vůbec mohl přijít Ježíšek, narychlo koukám, jestli mně někdo nenapsal, a zatím vy dva tohle… To jste mě zaskočili, ale já něco úderného vymyslím, co bych odpověděla :smile: !

2 Likes

Evidentně máš z nákupů dárků radost, tak nás taky určitě povznešenou náladou potěšíš. :blush:

No když vezmu prostý průměr, tak ne každý má z nějakého důvodu obě oči, takže to bude průměrně nějakých 1,99999 oka na jednoho? Já mám oči obě dvě, takže ano, mám jich nadprůměrný počet… Takhle jsi to myslel :slight_smile: ?

3 Likes

To byl jen takový základ, který už nesnesl odkladu. Radost mám hlavně z toho, že už jsem mimo koupěchtivé davy :smile: !

Jsi chytrá holka, určitě chytřejší, než 99,999% z nás tady.
Máš jedničku z vánočního kvízu.
:+1:

Pro mě jsou taky tři kusy lidí u pokladny nepřekonatelný dav.
Nemáme náhodou stejnou krevní skupinu? :grin:

Řekněme, že nepatříme k “frontovým bojovníkům” :smile: .

Když na lokty, tak ve sportovním. :muscle: V zimním obalu to není vončo. :smiley:

1 Like