V budúcom roku bude podľa vyjadrení tímov jeden lepší majster sveta ako druhý, je to až smiešne ako každý si tak verí že budúca sezóna je tá jeho. Ale tak to má byť inak by tam nemali existovať. Samozrejme najviac očakáva Ferrari, Aston a Mercedes. Nikto moc neráta s pokračujúcou dominanciou McL. Aj outsider sa vyhrážajú víťazstvami a na odpis je RB. Ja osobne moc neverím tomu že by Ferrari bolo budúci rok majstrom a ani Aston či Mercedes, Predpokladám že budú dobrý ale nie majstri, Alpin sa asi kvôli motoru tiež zlepší ale tak ako aj Williams. Hass to je premňa total neznáma. Audi a McL. sú podľa mňa ašpiranti na titul a do tretice by som k nim pripojil aj RB. Naozaj sa mi nechce veriť že Mercedes spraví dobrí airo koncept a Ferrari motor a zavesenia. Aston bude moc dobrý ale až si všetko spolu pekne sadne a to môže trvať aj pól sezóny idú spolu prvý krát ale tak všetko je možné netvrdím že mám pravdu ale čo to o F1 už viem a aj čo očakávať od nadšencov a vyjadrení : budúca sezóna je Naša. Čo spravilo túto sezónu Audi len tak naliatim trochu viac financií Sauberom ktorý roky bol totálnym outsider je naozaj famózne a je veľmi fajn pozorovať ako sa im darí. Nie sú to zatiaľ víťazstvá ale určite aj tie prídu a ako keď prišiel Porsche motor do McL a boli hneď topka tak si myslím že ich sesterská továreň to tak isto zvládne na Top . McL. vie robiť autá aj všetko čo k tomu treba, motor budú mať OK , preto si myslím že oni sa pobijú o titul s Audi a možno aj s RB a neskôr s Astonom . Ferrari a Mercedesu neverím a skôr by som uveril že Alpin dá dáky víťazný koncept lebo oni tiež vedia ako spraviť správny balík. Podľa mňa Žiadne opakovanie 2009 nebude. Nie som vševed to je len taká moja úvaha ako to asi bude o rok. Prečo ale neodpisujem RB ? neviem, niečo mi vraví že ten tým to s Fordom spraví dobre. Dúfam že som niekoho neurazil alebo nebodaj nesklamal, lebo to mi je naozaj vopred šuma fuk.