Gasly musí pretrpieť zvyšok sezóny. Som presvedčený, že o rok budeme mať víťazné auto | Magazín F1 - F1online.sk

Má Pierre Gasly rýchlosť, potenciál a schopnosti šampióna? Tento 29-ročný francúzsky pretekár je vo Formule 1 od roku 2018 (pár pretekov odjazdil už v roku 2017) a až na krátku anabázu v Red Bulle nemal v rukách víťazné auto. Pierre však verí, že trpezlivosť ruže prináša a v budúcej sezóne sa s novým šéfom Stevom Nielsenom a novou generáciou monopostov dočká veľkej príležitosti.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/210991/gasly-musi-pretrpiet-zvysok-sezony-som-presvedceny-ze-o-rok-budeme-mat-vitazne-auto

“Jsem presvedceny ze budeme mit vitezne auto” bych nahradil doufam v pravidelne body, nemuzu rict ze by to nebylo zajimavy i kdyz Flavio je Flavio, to je obri kanka, nelze ho ignorovat.

Od chvíle co ve v Renaultu začal plácat Flavio, tak Renault pouze upadá.
Je pouze otázka času, kdy Flavia už nadobro vysypou na smetiště k nepotřebnému odpadu.

1 Like

Ale no tak Ferdo, teď musíte táhnout za jeden provaz. :sweat_smile:

2 Likes

Na provaz bych ho netahal, ale na hnojiště ho vysypu rád. :crazy_face:

Chudák Flávio. :face_holding_back_tears:

2 Likes

Chudák Renault.

Chudáci my všichni, co se na to musíme koukat :smile: .

2 Likes

hm, budúci rok bude aspoň 5 majstrov sveta. Čaká nás sezóna snov.

Máš pravdu jako vždy, ale nechtěl jsem vypadat jako plačka, tak jsem se kňourání raději vyhnul. :slightly_smiling_face:

1 Like

Nebuď troškař, určitě jich bude alespoň 10. :grin:

To je zdravá kritika, bez té se nedá nikam posunout :smile: !

Nejzdravější kritika by bylo použití hole-lí. :slightly_smiling_face:

Ale tak zase Renault má čerstvě nového ředitele, tuším právě dnes 14 dní ve funkci. Měli bychom mu dát poctivou šanci se projevit. Chci věřit, že by se situace týmu mohla celkově změnit, i když ty pochybnosti už jsou dost velké.

Renault je mnohem více, než jeho tým F1. Toho jsem si vědom, proto jsem čekal trpělivě na první zmínku o F1 a Provost potvrdil, že Alpine v F1 pokračovat bude.
Na nějaké kroky si budeme ještě chvíli počkat. Renault je totiž mnohem složitější než planeta země a bůh nemusel zachraňovat zničené, ale stavěl na zelené louce.

1 Like

V budúcom roku bude podľa vyjadrení tímov jeden lepší majster sveta ako druhý, je to až smiešne ako každý si tak verí že budúca sezóna je tá jeho. Ale tak to má byť inak by tam nemali existovať. Samozrejme najviac očakáva Ferrari, Aston a Mercedes. Nikto moc neráta s pokračujúcou dominanciou McL. Aj outsider sa vyhrážajú víťazstvami a na odpis je RB. Ja osobne moc neverím tomu že by Ferrari bolo budúci rok majstrom a ani Aston či Mercedes, Predpokladám že budú dobrý ale nie majstri, Alpin sa asi kvôli motoru tiež zlepší ale tak ako aj Williams. Hass to je premňa total neznáma. Audi a McL. sú podľa mňa ašpiranti na titul a do tretice by som k nim pripojil aj RB. Naozaj sa mi nechce veriť že Mercedes spraví dobrí airo koncept a Ferrari motor a zavesenia. Aston bude moc dobrý ale až si všetko spolu pekne sadne a to môže trvať aj pól sezóny idú spolu prvý krát ale tak všetko je možné netvrdím že mám pravdu ale čo to o F1 už viem a aj čo očakávať od nadšencov a vyjadrení : budúca sezóna je Naša. Čo spravilo túto sezónu Audi len tak naliatim trochu viac financií Sauberom ktorý roky bol totálnym outsider je naozaj famózne a je veľmi fajn pozorovať ako sa im darí. Nie sú to zatiaľ víťazstvá ale určite aj tie prídu a ako keď prišiel Porsche motor do McL a boli hneď topka tak si myslím že ich sesterská továreň to tak isto zvládne na Top . McL. vie robiť autá aj všetko čo k tomu treba, motor budú mať OK , preto si myslím že oni sa pobijú o titul s Audi a možno aj s RB a neskôr s Astonom . Ferrari a Mercedesu neverím a skôr by som uveril že Alpin dá dáky víťazný koncept lebo oni tiež vedia ako spraviť správny balík. Podľa mňa Žiadne opakovanie 2009 nebude. Nie som vševed to je len taká moja úvaha ako to asi bude o rok. Prečo ale neodpisujem RB ? neviem, niečo mi vraví že ten tým to s Fordom spraví dobre. Dúfam že som niekoho neurazil alebo nebodaj nesklamal, lebo to mi je naozaj vopred šuma fuk.

1 Like

Mojou značkou č. jedna je Audi, takže ja som v očakávaní. Ak by bol Wolfgang Ullrich ,ladší a šiel do toho asi by sme sa začali diviť. Dokonca mu renolt ponúkol miesto v f1 tíme ale potom ponuku stiahol. ako vždy čachre s prachami. No ale to ho nakoplo do Porsche a ďalej už výsledky hovoria samé za seba.
13 víťazstiev v leMans…

Ja si myslím že aj Binoto sa Dosť poučil po vyhadzove , len ma neteší že si zobral k sebe toho Japonského babráka, čo pokazil nespočetné množstvo stratégií. Veď zbadáme či bude robiť somariny ako vo Ferku.

Pri všetkej úcte k Harrymu, nesiaha Ulrichovi ani po členky. Ono vôbec v motoršporte je len málo ľudí ktorý dokázali to čo on.

ako spravny francuz rad zacina od nuly. idealne kazdy rok.