Gasly: McLarenu úspech nezávidím. Ukázali nám, že je možné vymaniť sa zo stredu poľa | Magazín F1 - F1online.sk

Alpine si stanovil pre rok 2023 jasný cieľ: skončiť prinajhoršom na štvrtom mieste. Od tejto méty však napokon zostal na míle vzdialený. Namiesto toho, aby si v porovnaní s ročníkom 2022 polepšil, si totiž tím z Enstonu vlani značne pohoršil. Čo bolo toho dôvodom? Vysvetľuje Pierre Gasly.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/139492/gasly-mclarenu-uspech-nezavidim-ukazali-nam-ze-je-mozne-vymanit-sa-zo-stredu-pola

Alpine je asi jediný tím, od ktorého sa nedá očakávať pozitívne prekvapenie.

to naozajstne prekvapenie je to neocakavane.

Toto je veľká pravda. Nepoznám nikoho, kto by dal čo i len cent na to, že Alpine zažije tento rok rapídne zlepšenie, takže keby sa tak stane, tak to ozaj bude to “ozajstne prekvapenie” :grinning: niečo ako Leicester v Premier League pred pár rokmi, tam ten jeden týpek vyhral v stávkovej kancelárii dobrý balík za 10 librovú stávku :joy:

Před loňskou sezónou se Astonu taky moc nevěřilo a McLarenu dokonce ani po prvních závodech.

Jenže AM i McL mají jinak nastavený management a zaměřují se na vxvoj monopostu, než na PR

Oba týmy tak hrozně vyvíjejí, že snad maximum toho, co jde, kupují. :grin:

No tak zákazníci měli víc podii, než dodavatel, tak už se přes to přenes😀

@PUFF
Včera mě betonovali obrubníky a dneska je -5 st. Celsia…
Je to problém?
Díky

Není.
Jen je asi budeš dělat na jaře znova. :grin:

1 Like

Ty mě vždycky potěšíš :+1:

Kolik ti je, že máš takový otázky :stuck_out_tongue:

Asi to teoreticky jde, když splnis xyz podmínek, což jste určitě nesplnili. :grin:
A vlastně ani nevím, co se stane, když to máte takhle. Nikdy jsem to nezkoušel. :grin:

Asi to nějak fungovat bude.
Kdyžtak to přihrnes hlínou a ta to podrží. :grin:

Ale bůh ví. :slightly_smiling_face::grin:

Však ty běžně betonuješ v -x stupňů…

To já určitě ne. Bych z toho 3 dny nespal a 10x se pozvracel. Já věci dělám poctivě, abych nemusel nic řešit a měl čistou hlavu.

1 Like

Tak to mě vážně pobavilo :grinning:.
Dávám like

Asi nepoužili nemrznúcu prísadu do betónu, či?

2 Likes

To jo, ty jsi poctivej kluk :slightly_smiling_face:

Jestli použili polosuchý beton, tak tam by nemrznoucí přísada snad ani neměla žádný význam.