Gasly: K Charlesovi pristúpilo Ferrari veľmi odlišne ako Red Bull ku mne | Magazín F1 - F1online.sk

Budeme sa jedného dňa pozerať na kariéru Pierra Gaslyho s otázkou „čo by bolo, keby…“? Podobne ako v prípade Nica Hülkenberga možno nikdy nezistíme, ako by sa mu darilo, keby sa v správnom čase dostal do správneho tímu. Svoju krátku, ale intenzívnu anabázu v Red Bulle francúzsky pretekár určite nepovažuje za plnohodnotnú príležitosť v top tíme.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/223871/gasly-k-charlesovi-pristupilo-ferrari-velmi-odlisne-ako-red-bull-ku-mne

Perez, Gasly, mluvěj o tom opakovaně ale stále jen obecně, schází mi od nich konkrétní věci :man_shrugging:

4 Likes

Když se člověk podívá na Gaslyho kariéru, tak by se dalo ukázat prstem pouze na tři situace, které mu nevyšly.

První dvě nelichotivé situace se udály v 2019 v předsezónních testech, kdy se mu podařilo rozbít dva vozy. Tam si proti sobě postavil Helmuta a bojovat proti takovému soupeři neměl žádnou šanci.

Další nepříjemná situace se udála při GP Austrálie, když když se po nezaviněném výletu mimo trať vracel na dráhu a sestřelil Ocona a jedním vrzem vyřadil oba vozy Renaultu.

Za osm roků kariéry v F1 se jedná o poměrně úctyhodný výsledek, když pohnojil pouze jeden závod. Na druhou stranu vyhrál GP Monzy s Toro Rosso, což by nikdo nikdy neočekával a samotného Helmuta tím tak naštval, že slova chvály procedil mezi zuby až v úterý.

Ještě můžu připomenout, že kromě Emila zatím porazil všechny týmové kolegy a to se taky hodně cení. Nejvíce asi opakovaná porážka Ocona na domácí půdě.

Jj, jakoby pokud nechtějí (nemůžou) být konkrétnější, tak to stačí říct jednou a už se v tom neštourat…takhle je to weird.

2 Likes

ani jeden z nich doteraz neprisiel na to, ze ako s tym materialom mohol byt Versrappen o pol sekundy rychlejsi.

Ne že bych chtěl gaslyho s perezem přirovnávat k těhle týpkům, ale vzpomněl jsem si na to…být konkrétní je někdy složitý no. xdd

2 Likes

Přitom tihle pánové měli pravdu i bez argumentů. :grin:

Ferdo, tys tam byl s nima co? :smiley:

2 Likes

Já tyhle hromadné akce nesnáším.
Ale jesli chceš bližší informace, tak se můžeš zeptat špicla @HellHogr . To je jeho práce.

Ferda jim podával braníka v petce

2 Likes

Však pohoda, tohle se tady na forum stejně děje neustale. Už jsme si zvykli. :smiley:

2 Likes

Ked si stale sucastou F1 a mas aktivnu karieru. Tak si nemozes dovolit vypustat negativne informacie. Vsetko to tajomstvo neuspechu pilotov v Redbulle pride casom ked chalani dospeju a nebude F1 ich chlebodarca.

Aj keby prišiel do RB neskôr, tak si myslím, že by to nič nezmenilo. Maximálne by pozbieral nejaké pódia. Je to kvalitný pilot do stredu poľa, ale na ten vrchol podľa mňa nikdy nemal, ako sa snaží niekedy naznačiť. Vyhral preteky a získal niekoľko pódií. Keby sa jeho kariére skončila dnes, nebude si mať čo vyčítať. Na rozdiel od Hulka.

Ferda pořádal ještě další sraz

1 Like

To je fotka ze Tvé STBácké složky?

Je to hnus, jak si lebedím při Vánocích u nás a nechám brát u sousedů agresorem co chtěj, vlastně to už ani moc nesleduji :pensive:

2 Likes

…toto je správny plagát,toto sú naši priatelia,