Galéria: Prvý deň Lewisa Hamiltona v Maranelle | Magazín F1 - F1online.sk

Lewis Hamilton má za sebou prvý deň v úlohe pilota Scuderie Ferrari. Okamžite zistil, akí populárni sú jazdci tohto legendárneho tímu medzi talianskymi fanúšikmi a s mnohými sa zvítal priamo pred továrňou. Ako však vyzeral jeho prvý deň?

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/185552/galeria-prvy-den-lewisa-hamiltona-v-maranelle

obrázok

to je trapas, nezapadne tam, taliani su iny narod, kultura, mentalita…nebude tam doma ako bol v MB. Skoda, prekvapenie a zisk titulu sa nekona, zase :frowning:

1 Like

Tazko hovorit takto po prvom dni. Suhlasim, ze si ho tam neviem predstavit a nezapadol by tam pod vedenim Binotta, Arrivabeneho. Tento prestup by sa nikdy neuskutocnil keby vo Ferrari nebol Fred. Vdaka nemu je realne, ze tam Hamilton zapadne, ako mohol zapadnut Schumacher vdaka Todtovi a Brawnovi. Vettel toto stastie nemal, sefovali mu Taliani, ja myslim, ze Hamilton prave vdaka Vasseurovi moze byt uspesny.

2 Likes

To sú taliani ale na vrchole síl tam neprestupuje nikto v posledných rokoch a ked sa nebude dariť tak sú toxickejší ako britský fanúšikovia.

1 Like

priznavam, nebol som nikdy jeho fanusik a titul prajem Leclercovi, nasmu chlapcovi vernemu. ALE toto je velka vec, velke gesto od Ferrari a velke prihlasenie sa do skutocneho boja o titul

2 Likes

uz len podla toho videa bola polka na makko ze si s nim mohli vobec potriast rukou… kazdy tu len o hejtovani pise, ale co do teraz fans dostali ? nic, len sance… 17rokov bez titulu… Ham moze len ziskat…

Suhlasim, chalani boli stastni ze mu podavaju ruku.
Ja mu prajem titul, alebo Leclercovi, to mi v podstate je jedno.
Minula jeseň ukazala ze po dlhych rokoch zvladaju sezonny vyvoj, tak im treba fandit aby to takto mali aj tento rok.
Inak, jeden so 7 titulmi z Manarella odisiel a druhy so 7 titulmi prisiel :slight_smile:
Forza Ferrari !!!

1 Like

Pri pohľade na fotky Hamiltone v Maralene mi to ako fanúšikova McLarena láme srdce.

Podľa mňa dosť záleží od toho, aké budú interné vzťahy a hlavne to, čo predvedú na trati, ak bude robiť Ham dáke “kulišárny” Charlesovi, tak ho Tifosi fakt zlynčujú, pretože on má dosť silný status prodigy jazdca pre Tifosi a Ferrari. :slight_smile:
Uvidíme, ako to bude vyzerať, teším sa na tie interné pletky, pretože toto celé, je ako recept na “dvoch kohútov na smetisku” (ak bude pokračovať typický modus operandi Ferrari #ví#ár#čeking) :smiley: .
A to píšem, ako latentný Tifosi a štvrtinový Talian, pre mňa Hamilton vo Ferrari je jednoducho taký horký pocit, nesedí mi to, ale je, ako to je, fandím Charlesovi ešte viac #forza#šárl!. :slight_smile:

1 Like

Tak isto ako ked tam presiel Kimi… bohuzial… casy sa menia, ani Ver nezostane dlho v RB… mozno posledny rok

Pokial nebudu bojovat o titul, bude to v pohode… skraty prichadzaju ked treba uprednostnit jedneho… myslim, ze to Ferrari este tento rok nehrozi…