Frustrujúca kvalifikácia, rovnako ako každá iná, lamentuje Hamilton | Magazín F1 - F1online.sk

Lewis Hamilton zažil v podstate štandardnú sobotu. Na tímového kolegu opäť strácal a monopost si opäť robil, čo chcel. Vylepšenia nedokázali zmeniť nevyspytateľné správanie auta, ktoré si z jazdcov robí dobrý deň.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/176711/frustrujuca-kvalifikacia-rovnako-ako-kazda-ina-lamentuje-hamilton

Hamík se už nemůže dočkat až bude sedět ve Ferrari.

Chudák Sir, když dominoval tak to byla dle jeho slov nuda, a teď je zase neustále frustrovaný, těžký život má tahle “hvězda”

5 Likes

Získavať tituly s najlepším autom vie bársjaký Hamilton…zrazu je obyčajným smrtelníkom, nula, nikto…

1 Like

ale Leclerc to podla teba nevie :smiley:

No napriklad lando s najlepsim autom moc toho nevyhral zase. (To nieje hejt na landa len este musi nabrat skusennosti) Nieje to len o aute. A nieze by som obhajoval hamiltona ja ho moc neriešim a nefandim mu, ale je to 7 nasobny a k autu treba aj pilota :wink:

treba ja mechanikov a strategov

Ved ano, ja som len reagoval na kolegu ze “najlepsie auto”.

ved ja len reagujem na teba, ze aj ked je top auto a top pilot nemusia vobec vyhravat.

… je to trochu zdvižený prst.

1 Like

A ked je jedna zastavka v boxe bez nijakej extra zavaznej stratégie potom na com zalezi ked je top auto? :slightly_smiling_face:

na milion veciach
napr. na rychlej vymene pneumatik
aj tu jednu zastavku treba spravit v spravny cas a na to treba chapat vyvoj trate ci pneumatik, resp. svojho top auta.

kde kto mal top auto a ani o tom nevedel, vid. Mercedes, ktory zahodil koncept zero pods a nakoniec im pomohlo pravdepodobne az spevnenie konstrukcie v oblasti zavesenia.

Dobre nejdem sa tu natahovat dalej. Proste nestaci mat top auto aby si vyhrával. Treba ti pilota k tomu aby doručil ked vsetko klapne :v: moze byt?

1 Like

Je fajn, že se konečně snažíš pochopit F1, když ji sleduješ jen přes wikipedii

Ano dobre dakujem pan odbornik 🥹

2 Likes

Leclerc mal 7 rokov majstrovské, bezkonkurenčné auto, ako Hamilton?
Chlastáš už od rána, alebo WTF?..

1 Like

tak Hamilton to podla teba vie s naj autom ale na Leclerca si vedla pisal, ze by to nedal. Tak sa rozhodni…ci obaja su babraci? Kto teda na to ma?

Pristi rok se ukaze.

1 Like