Formulu 1 nepredáme, zopakoval šéf Liberty Media | Magazín F1 - F1online.sk

Šéf Liberty Media Greg Maffei zopakoval, že Formula 1, pochopiteľne, nie je na predaj. Veď kto by sa už len chcel zbaviť zlatej bane? Hodnota najvyššej motoristickej súťaže sa neustále zvyšuje a rovnako tak aj záujem o samotný šampionát. „Efjednotka“ získava nový fanúšikov tak na americkom, ako aj ostatných kontinentoch. F1 je jednoducho po všetkých smeroch na vzostupe a jej americkí majitelia si to dobre uvedomujú.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/96773/formulu-1-nepredame-zopakoval-sef-liberty-media

Však to je jasné, že sa nezbavia niečoho, čo im nesie zlaté vajcia a navyše krajine, ktorá má problém dodržiavať základné ľudské práva oboch pohlaví. Baby tam majú problém spraviť aj obyčajný vodičák

vazne si myslis, ze liberty media zaujimaju ludske prava v SA? nebud smiesny, ved saudi aramco(snad vies ktora krajina tu firmu vlastni) je hlavnym sponzorom f1

3 Likes

Však ja viem, že ich takéto netrápi a že saudi sú napchatí všade tam, kde len možu. Je mi to jasné :slight_smile:

Jeste chybi napsat na zaklade ceho stoupa cena F1 kdyz uz tomu mame verit :rofl:

myslis, ze klesa?

na zaklade tesneho boja o titul v 2021
ale to nadsenie rychlo opadne tak ako opadlo v miami, v minulom roku sa vstupenky predavali za sialene peniaze, tento rok ich dobreze nerozdavali zadarmo :slight_smile:

Nemyslim si nic, ale jak muze neco jako soucasna F1 stoupat na hodnote, kdyz vesledky jsou citelne na min. pul roku dopredu, vcetne obou titulu…na to nemusim byt obchodnik abych v tom stoupajici hodnotu nevidel, tohle je jasnej upadek.

ty riesis len 2022 resp sucasnu sezonu, ale ked to vezmes v ponimani napr od 2015 tak je to rapidny vzrast zaujmu

Podľa mňa tým LM iba odkazuje Saudom, pridajte ešte 10 mld. USD a my vám to dáme v darčekovom balení.
Súčasní majitelia si vedia zrátať dve a dve a vedia veľmi dobre, že momentálne je záujem a tým aj hodnota F1 na vrchole alebo tesne pred ním / za ním. A už o krátku dobu to bude rýchlejšie klesať. Ako správni kapitalisti vedia, kedy sa predáva.

Neumim si predstavit ze kupuji neco jako F1, neuspesna pravidla hodna kompletniho prepsani, dopredu jasni vitezove, neschopnost resit nudu a dominanci. Ani za polovinu, mozna hezkej obal, vysoke riziko ztrat.

zase, pozeras na to z pohladu dlhorocneho fanusika :smiley: chapem, srdiecko je dolezite ale v miliardovom biznise sa na to vraj nepozera :smiley: (vraj pisem preto lebo som zatial k miliardovemu biznisu nedosiel tak neviem z praxe)

Ano, existuje snad nejaky jiny pohled fanouska F1? :sunglasses:

…jinak…co se tyce pohledu bohace, nebudes verit ale casto se nudim :laughing:

1 Like