Teda lidi, že vás to baví. Já se kouknu v klidu zdarma na záznam v nějakou rozumnou hodinu. Sky, bez reklam, můžu si to stopnout, vrátit, podívat se znovu ale hlavně - když se absolutně nic neděje, můžu přeskočit vpřed. To vám nikdo jiný nenabídne. Nedělní odpoledne nestrávím u bedny, ale radši venku. Když se jede v Japonsku, nemusím vstávat brzo ráno. Pohoda, klídek.
Taky umím ukazovat prstem a naučil jsem se to i bez učení velice rychle.
Staci vecerni race highlight, koukat live se da jedine Q.
Podľa po pár GP s anglickým komentárom sa chytíš. Nie som žiadny super speaker, ale plus minus rozumiem a na ten zvyšok mám f1online.sk
Učila som sa v škole anglinu, ale keby nepozerám filmy a seriály v AJ tak anu neceknem😀
A vlastne aj f1 tv mi zlepšuje moju angličtinu, netreba sa báť a dať tomu šancu
Viem, viem, skôr som to myslela z pohľadu Novy, že či to dajú na ten, ktorý má najviac predplatiteľov, ale to šuchnú na ten najmenej sledovaný kanál aby troška zarobili.
Mne už trocha začína Eisele vadiť, príliš tlačí na pílu, robí z toho viac šou ako šport. Na druhej strane stále je top komentátor f1 v CZ/SK a keď už nič iné tak mu patrí moja vďaka a uznanie za to čo robí pre f1 na Sk/Cz je mi jasné, že kopec kníh o f1 by nebolo preložených a dostupných nebyť Eiseleho
Pridávam sa k názoru na Števove komentovanie, hlavne ked predýchava každé priblíženie monopostov a zbytočne dramatizuje. Jeho IG účet som už musel odfollownúť, keď na normálne neagresívne komentáre reagoval až prehnane útočne.
samozrejme, ze pod tym clankom “neberte nam Eiseleho” su komentare vypnute
samozrejme z pochopitelnych dovodov ja som vsak peticiu podpisal, chcem vidiet Steva ako sa popasuje s tym co pred nim stoji
Já taky, kromě toho by mělo zůstat vysílání československé a kdo jiný, než Števo.
zial, akokolvek ho nemusim, tak Tomas Richtr asi uz komentovat F1 nebude, dal naposledy velmi ale velmi dakovny post na socialne siete, taky retrospektivny az, cize pokial si nechaju len jedneho slovaka a jedneho cecha tak ja som naozaj za dvojicu Eisele/Fabry
Úprimne, mohli by nájsť niekoho iného.
Už asi dve sezóny to prepínam vždy na českú stopu. Eisele je neskutočne naivný, niekedy nevie základy (napr. nevedel, že sa nemusia meniť pneu počas dažďa a prechodných podmienok), a povedal by som, že každý prenos VC trepne jednu alebo dve “pučoviny”, ktoré mi prídu vrcholne iritujúce pritom, ako dlho sa venuje F1ke. Asi za najväčšiu kravinu v jeho katalógu považujem zbytočné preafektované hulákanie pri súbojoch a najmä predbiehaní, keď sám musí vidieť, že jazdec A je od jazdca B dobrých 30m a aj napriek tomu tam huláka, ako pavián. Pardon ale to sa už nedalo po určitom čase počúvať. On a Merčiak sú asi najviac otravní komentátori, akých som zažil.
Ale tak jasně, každý má jiný vkus. Já vyhledávám Eisking, takže mě trochu mrzí, že víc neposlouchám Fabryho, kterého taky můžu. Ovšem jestli se objeví někdo jiný, kdo třeba Eiseleho “vyšoupne”, tak to je taky život… viz Richter .
Však jasné, proti gustu žiaden dišputát, len mi príde, že on je buď priveľmi laický alebo málo kompetentný na to, aby to mal komentovať a za tie roky nevidím uňho dáke zlepšenie. Radšej by som počúval niekoho, ako Rosberg, kto vie, o čom hovorí a aj to vie podať tak, že pri tom človek nezaspí .
Tak to bychom měli Tomáše Engeho, ten určitě ví o čem mluví, ale bohužel ta druhá podmínka splněná není - to je čistokrevný uspávač hadů…
Nuž, tak ostáva už len naučiť Rosberga po česky alebo slovensky a dobre mu zacálovať , aké jednoduché .
Nemuzu si vzpomenout na jmeno, komentator co komentuje autokros atd, vzdalene pripomina Pechacka, nevi nekdo…
Jiří Zíta. 15 znaků
To je ďalšia vec, neznesie názor, ktorý je iný ako ten jeho, hned5je útočný a podráždený.
uvedomil som si este jednu, asi najvacsiu a najpravdepodobnejsiu vyhodu a to anglicka zvukova stopa. Pri motorkach maju vzdy na vyber aj anglicku.