Formula Deployment: Pretáčavý šmyk zmiatol softvér a pripravil Hamiltona o dve a pol desatiny | Magazín F1 - F1online.sk

Lewis Hamilton bol nielen v priebehu japonskej kvalifikácie, ale celého víkendu o krok pozadu za Charlesom Leclercom, aspoň tak to vyzeralo pri pohľade zvonku. Sedemnásobný šampión však v kľúčovej fáze Q3 zaostal za tímovým kolegom len o asi jeden a pol desatiny, takže je jasné, že ich súboj rozhodli skôr detaily. Ako sa ukázalo, nie všetky tieto detaily mali jazdci vo svojej moci.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/230734/formula-deployment-pretacavy-smyk-zmiatol-softver-a-pripravil-hamiltona-o-dve-a-pol-desatiny

Toto je to, co “chceme” vidiet! F1 software edition. Co tam po jazdcoch, uz rozhoduje softver… Fraska.

Typicky Sir. Zase len vyhovorky a zase by vraj skoncil pred Charlesom. Magor britsky.:face_with_steam_from_nose:

Chudak, asi nevidel Charlesov driftovy vyjazd zo zakruty Spoon, cim stratil celkovo aj 2 desatiny.

ale mne pride, ze to len Ferrari ma takto nastavene, ze sa im na zaklade predchadzajucich prejazdov kol/zakrut meni uroven dobijania/vyuzivania. Je to sice dva zavody dozadu a vsetci vyvyjaju a ucia sa ale takto to mali nastavene v Mclarene v Australii: dobijanie/vyuzivanie je nejako nastavene a pilot sa tomu prisposobuje

chcem povedat, toto ide na vrub Ferrari, nie pravidiel.

3 lajkov

Samozrejme to ide na vrub menezmentu (AI) monopostu. Plati to pre vsetkych, len Ferrari to este (ne)ma optimalne vyriesene.

Ja vsak poukazujem na Sirov plac kvoli ustreleniu zadku a keby to nemal, tak je vraj 4. Chudak ale zabudol povedat,ze aj Charlesovi ustrelil zadok,driftoval ako blazon a keby to nemal, tak ma Sir 3,5 desatinovu stratu na neho.

Sir jednoducho hlada vyhovorky, preco prehral s Charlesom. Mal povedat, ze dnes bol Charles rychlejsi, co by bolo pravdive a ferove vyjadrenie. To ale on a jeho fans ako bobik a puffik nedokazu.

Však ale k tomu sa predsa nevyjadril. V momente rozhovoru to ešte nemohol vedieť, že Leclercovi sa stalo ± to isté

Ty tomu sirovi nesiahas ani po členky

Já bych ty ajťáky ze závodních vozů vymlátil a veškeré řízení bych ponechal pouze na umění jezdců.