Lewis Hamilton bol nielen v priebehu japonskej kvalifikácie, ale celého víkendu o krok pozadu za Charlesom Leclercom, aspoň tak to vyzeralo pri pohľade zvonku. Sedemnásobný šampión však v kľúčovej fáze Q3 zaostal za tímovým kolegom len o asi jeden a pol desatiny, takže je jasné, že ich súboj rozhodli skôr detaily. Ako sa ukázalo, nie všetky tieto detaily mali jazdci vo svojej moci.
ale mne pride, ze to len Ferrari ma takto nastavene, ze sa im na zaklade predchadzajucich prejazdov kol/zakrut meni uroven dobijania/vyuzivania. Je to sice dva zavody dozadu a vsetci vyvyjaju a ucia sa ale takto to mali nastavene v Mclarene v Australii: dobijanie/vyuzivanie je nejako nastavene a pilot sa tomu prisposobuje
chcem povedat, toto ide na vrub Ferrari, nie pravidiel.
Samozrejme to ide na vrub menezmentu (AI) monopostu. Plati to pre vsetkych, len Ferrari to este (ne)ma optimalne vyriesene.
Ja vsak poukazujem na Sirov plac kvoli ustreleniu zadku a keby to nemal, tak je vraj 4. Chudak ale zabudol povedat,ze aj Charlesovi ustrelil zadok,driftoval ako blazon a keby to nemal, tak ma Sir 3,5 desatinovu stratu na neho.
Sir jednoducho hlada vyhovorky, preco prehral s Charlesom. Mal povedat, ze dnes bol Charles rychlejsi, co by bolo pravdive a ferove vyjadrenie. To ale on a jeho fans ako bobik a puffik nedokazu.