Formula 1 už aj v 4K! F1 TV rozširuje svoju ponuku na F1 TV Premium | Magazín F1 - F1online.sk

Týždeň pred štartom novej sezóny prináša platforma F1 TV najväčšiu novinku od svojho založenia. FOM naďalej vylepšuje svoju platformu a v tejto sezóne rozšíri ponuku svojich produktov. K F1 TV Access a F1 TV Pro, ktoré poznáme z posledných rokov, pribudlo F1 TV Premium.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/189236/formula-1-uz-aj-v-4k-f1-tv-rozsiruje-svoju-ponuku-na-f1-tv-premium
1 Like

Ja som tento rok aj kvôli futbalom stavil na Voyo, snáď ma to neomrzí ihneď po Austrálii

Vie niekto, kto ma predplatene F1 TV Pro, pls potvrdit, ze aj teraz, po predstaveni Premium, funguje F1 TV Pro so 6 uzivatelmi?

nemam to predplatene

som zvedavy ako bude to 4k vyzerat, lebo nie je 4k ako 4k.

1 Like

Nefunguje. Na to potrebuješ nové premium

■■■■■■ lebo bitrate nechali malý. Takže je to o ničom

:rofl:
aky je bitrate? Ako to vies, ked este nevysielali tento rok v 4K ci?

dik. myslel som, ze to funguje so 6. lebo by nemali menit podnienky v priebehu predplatneho. ak som si napr. zaplatil F1 TV Pro, 1. marca, malo by to dobehnut so 6 zariadeniami do konca mesiaca. aspon, som dufal, ze to takto bude. skoda.

1 Like

Lebo keby zmenili bitrate tak by to logicky oznámili ako najväčšiu novinku spolu so 4k. A inside info od MV atď nič také nepotvrdili. Pritom toto 4k je už leaknute od prvého dňa testov.

praveze zvysili bitrate aj na Pro a toto 4K je udajne The stream is 4K at 50 frames per second with around 14 Mbps video bitrate without HDR and 17 Mbps video bitrate with HDR

1 Like

Nazvat to “rozsiruje svoju ponuku” je dost blbe a zavadzajuce, skor by som to nazval “spravili odbrb pre tych co uz si zaplatili pro” napr. ako ja na cely rok. Vsak treba dojit kravu kym este dava mlieko a netreba sa az tak o nu starat.

2 Likes

To som zvedavy na ten bitrate a hz na okruhoch ktore su uz cele roky v prd3li s prenosmi a vypadává to

1 Like

neviem co je na tom pravdy ale podla tohto 4K nepojde cez prehliadac. Vraj tak funguje viacero streamovacich sluzieb co by vysvetlovalo preco mam VOYO v tak nizkej kvalite.

ty si spominal, ze ti to v TV vypadavalo ale to bolo podlam na operatorom

To ja som mal este skylink predtym, najhorsi obraz to bol, rozkockovane atd … mam teraz obnovene Pro s kolegom a zatial nejdem naslepo do toho 4K

1 Like

V pátek to vyzkoušíme, tak ti dám vědět.

1 Like

Pekný deň,
F1TV má v zmluvných podmienkach zákaz zdieľania služby s inými osobami (dokonca aj s rodinou) a Pro obmedzuje livestream na 1 zariadenia. Ako ste to riešili? Vyháňate rodinu z obývačky keď pozeráte preteky?

1 Like

Funguje, teda ono to není 6 uživatelů, ale 6 zařízení. Jinak i teď mé F1 TV Pro bez upgrade, zakoupeno 24.2, hlásí že …
image

1 Like

Už jen 77 hodin a jedem. :slight_smile: