Formula 1 predstavila kalendár pre rok 2021, ráta sa aj s divákmi | F1online.sk

V kalendári budeme mať 23 veľkých cien, ale oproti pôvodne avizovanému rozpisu prišlo k jednej zmene: VC Vietnamu sa neuskutoční a na jeho miesto sa hľadá adekvátna náhrada. Uvažuje sa o Imole, Istanbule či Portimau, ale v tejto chvíli je to všetko otvorené. Napokon pôjde možno o to, kto zaplatí najviac.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/15545/formula-1-predstavila-kalendar-pre-rok-2021-rata-sa-aj-s-divakmi

Máme tam aj nejaké prekvapenie takže niektorú z tohtoročných pridaných trati by sme mali vidieť znova. :+1:Som zvedavá ktorá to bude. Tipujem to na Mugello alebo Nurburing.

Vyhodme Castellet Soci Singapur Arabiu a nahradme to Magny Coursom, Nurbugringom Portimaom a Malajziou na volne miesto Mugello a máme kalendár ako sa patrí

1 lajk

Keby to najhorsie aspon nebolo na zaver, kde sa rozhoduje o titule. Aj ked, vzhladom na to, ze to bude buducu sezonu len povinna jazda, to az tak nevadi. Aspon na nieco je Hamiltonova dominancia dobra.

Ja to vidím s tým voľným miestom asi takto, určite by som tam nedával druhý pretek v Taliansku, ak chcú nech si ich striedajú aj keď Imola by bola bez tých nepredvídateľných okolností dosť nuda. Ako rozumnú možnosť by videl dať na voľné miesto preteky v Nemecku, už len pre to že Mercedes je nemecká automobilka a pre to že znova príde Schumacher do F1. Osobne by som tam rád videl Malajziu ale tá na také niečo asi nemá peniaze. Taký odvážnejší nápad by možno bol, ako sa v poslednej dobe snaží F1 natlačiť do všetkých kútov sveta vyskúšať znova obnoviť preteky v Južnej Afrike. A ak by sa hľadal daľší kandidát na vyhadzov s kalendára bol by to u mňa Singapur, skôr ma napadlo Francúzko ale tam by stačilo vymeniť okruh.