Formula 1 ostáva na Sport TV do roku 2023 | F1online.sk

DomovSprávyVýsledkyPilotiTímyKalendárPartneriLive

redakcia@f1online.skRSSZásady ochrany údajov© 2020 F1online.sk

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/7871/formula-1-ostava-na-sport-tv-do-roku-2023

No dufam ze bude vynimka pre f1tv,lebo inak neviem uz

Edit…tak dobre…uz len nech aj funguje poroadne ta f1tv

Som rad, ze to niekto vysiela a s prenosmi ako takymi som spokojny, ale ked vidim tu jednoduchost kde si Nemci mozu na pretek F2 zapnut Youtube a myslim ze experimentalne bude aj pretek F1 pristupny tak je mi luto, ze musi byt clovek takto obmedzovany.
Na F1TV sa tesim, doteraz som to neriesil kedze to neponukalo live preteky, konecne budem mat dovod to vyskusat vratane live timing.

To bude ako samostatna stanica pridana, ci platena navyse, alebo cisto len po nete, ako HBO GO??? :roll_eyes:

washingtontimes. com/news/2020/aug/11/ariel-atkins-blm-chicago-organizer-says-looting-is/
(treba zrusit medzeru pred com) preco nejde vlozit link?

ktovie co si otomto mysli rasista lujzo a jeho pochlebovaci :slight_smile: tiez suhlasia s tym, ze BLM “aktivisti” maju pravo vyrabovat obchody ako reparacie za udajny utlak ciernych? :):):)):):):):slight_smile:

F1 TV je sluzba ktora ponuka Liberty Media ako pristup do archivov pretekov vratane historickych velkych cien na svojej stranke F1
Na trhoch kde uz neplatia Bernieho televizne prava je pristupna aj verzia F1 TV Pro ktora umoznuje streamovat live preteky

1 lajk

Dost se těším na F1 TV PRO, docela by mě zajímalo, zda je tam jen EN audio stopa či i další. Nejlepší by bylo, kdyby tam byla alespoň jedna z CZ/SK audiostop. Poslední roky sleduji F1 přes legální IPTV, avšak kvůli cca minutovému delay je sledování livetimingu spíš spoilování, co se stane v přenosu za chvíli, díky F1 TV PRO by delay byl hádám výrazně nižší.

Zpoždění je dáno několika faktory - prvně musí jít signál do Budapešti, kde k němu přidají komentář, pak se dostane do TV no a poté jej IPTV teprve dávají na internet. Čas porovnávám s oficiálním livetimingem, který je velmi přesný a je tam těch 50-60 sekund delay.

Nesouhlasím s tím, že by Štěvo škodil sledovanosti, v trénincích dává např. oproti Tomáši Richtrovi více prostoru na dotazy diváků , docela by mě zajímalo, co ti na jeho komentáři vadí. Osobně mi sem tam vadí komentář Martina Trenklera, když mluví až moc mimo téma, ale celkově je CZ/SK audio stopa dost kvalitní.

lezgy, tos neměl, toto bude průser, tutok nemôžeš písať totok, tu ťa za takéto oné hneď vymažúú…

Pouzivaju Sky Sports F1 zvukovu stopu.
David Croft, Martin Brundle (obcas Paul di Resta).

jedina potesujuca sprava na tomto clanku je, ze konecne sa na slovensku oficialne bude dat sledovat F1 aj inak ako Sport TV…

1 lajk