Chce stihnúť tlačovku
Fordu sa nepáči, že ho Red Bul neinformuje o napredovaní v kauze „Horner“ | Magazín F1 - F1online.sk
Tu uz nikto nic nevie na sto percent
Snad to dnes padne to rozhodnutie
Red Bull mafie
Není tam dokonce z Thajské rodiny vlastníků RedBullu na někoho vystaven zatykač Interpolem za zabití policisty? Prostě RedBull
Všetko je už v ázijskom poriadku
celý Red Bull by měl prošetřit šéf kriminálního oddělení pro nekalou činnost, inspektor @bob
Tak to je velmi smutný jak s tím vym*dali, protože elita No tak to v těchto končinách končí no. Díky za odkaz
Zacina bejt jasny, ze Red Bull nezvladl prestup Hamiltona do Ferrari, jestli je to umele vyvolana kauza na zakazku, tak podcenili siluaci a vzhledem k tomu, i kdyz je to prezentovano jako interni zalezitost s tim, ze bude stacit Hornera ocistit jednou vetou, tak je do toho zatahnuta jak FIA, tak Liberty kteri zaujali k veci urcity postoj, ale hlavne Ford jako budouci partner, ten uchylnej Red Bull nepotrebuje.
Ty si riadne chorý kamo
Akože si našpinili do vlastného hniezda, aby mal Lewis pokoj a mohol sa sústrediť na sezónu?
Ne, aby mel Suchar pokoj a mohl se soustredit na sezonu.
Ty si riadne chorý kamo
Je jasny, ze nezvladas my komenty 100x a ted uz me nechte bejt jsem po jidle 100x
Tvoja alobalová čiapka je oveľa väčšia ako tá moja.
Tvoja alobalová čiapka je oveľa väčšia ako tá moja.
Mam vsechno vetsi nez ty.
To mi je ľúto. Tá ■■■■■ zo včerajšieho nasávania ma ničí.
To mi je ľúto. Tá ■■■■■ zo včerajšieho nasávania ma ničí.
Ja su zlitej kazdy den jak dan.
Vazne je vysetrovany kvoli sexualnemu obtazovaniu? Akosi som si nevsimol, ze by to niekto formalne potvrdil. Asi preto, ze to ani nikto nepotvrdil. Su to vsetko len dohady par novinarov.
ano, vazne bol vysetrovany kvoli sexualnemu obtazovaniu.