Fittipaldi: Pérez ukázal, že vie byť rýchly. Bude skvelé, ak sa zapojí do boja o titul | Magazín F1 - F1online.sk

Sergio Pérez vystrčil v Džidde rožky. Ukázal, že vie byť rýchly, a tiež to, že sa dokáže ponúknutej príležitosti chytiť poriadne za pačesy. Mexičan špecificky zapôsobil na Emersona Fittipaldiho. Brazílčan sa domnieva, že 33-ročný pretekár víťazstvom v Saudskej Arábii dokázal, že má všetky predpoklady na to, aby vyzval v boji o titul Maxa Verstappena.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/92269/fittipaldi-perez-ukazal-ze-vie-byt-rychly-bude-skvele-ak-sa-zapoji-do-boja-o-titul

Aspoň vidno ako sú všetci zúfalí aby aspoň Perez ponúkol nejakú show…nie žiadna show nebude…všetci robia teraz z Pereza rýchlika…bože môj Maxo po hnačke by mu dal pol sekundy v kvalifikácii nebyť toho problému a v závode by ho videl iba na štarte a na pódiu…akože sorry ale dúfať že Perez prehovorí nejako do boja o titul je silná fantrasmagória…všetci vieme že aj keby toho bol schopný(čo nie je) tak by to RedBull nedovolil

Tak kdyby začal Maxe pravidelně porážet tak by ho museli nechat :laughing:. Ale máš pravdu v tom, že to se asi nikdy nestane, Max je o třídu někde jinde

Spěchal do cíle, ať nedojede s vozem v jiném barevném odstínu.

1 Like

Flatus a Mercedes, už tu toľko nevyplakávajte. Max je dvojnásobný majster sveta a momentálne najlepší pilot F1.Bodka. Zvyknite si. :wink:

V každom prípade, okrem fanúšikov MV asi všetci uznajú, že šampionátu by Perézove reálne zapojenie do boja o titul fakt prospelo. Ale bol by som fakt príjemne prekvapený ak by sa Checo dokázal MV vyrovnať aspoň v polovici súťažných vikendov…

Ja fandím aj MV a prijal by som vyrovnanejšiu dvojicu ne zase dvojku ako Hamilton/Bottas ale reálne Perez na to nemá to by Max potreboval kolegu ako Leclerc či Alonso

Len ci by sa neukazalo, ze Leclerc ani Alonso od Pereza rychlejsi nie su… Na druhej strane, ziadny spickovy jazdec do Red Bullu neprestupi, kym tam bude MV.

Nikdo z těch nejlepších by do Redbullu dneska nešel, protože Verstapen tam má silnou pozici.
Nemám Redbull rád, ale chápu jejich politiku, mají nejlepšího jezdce, tak si ho hýčkají.