Film s Bradom Pittom ma nezaujíma, vyhlásil Verstappen | Magazín F1 - F1online.sk

Každý z nás má v okolí nejakého „frfloša“, ktorému nie sú dobré ani vianočné prémie. Vo Formule 1 sa nám tejto roly pomaly zhosťuje Max Verstappen. Ruku na srdce, neraz s ním súhlasíme, takže na vyjadrení vlastného názoru nie je nič zlé, len v prípade holandského pretekára už čakáme, na akú tému bude „dudrať“ nabudúce. Posledným objektom sa stal nový film Brada Pitta z prostredia Formuly 1.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/138453/film-s-bradom-pittom-ma-nezaujima-vyhlasil-verstappen

Ja si počkám na prvý trailer a potom na prvé recenzie. A potom si to možno aj pozriem.

Trochu se bojím, co nám Hollywood vytvoří za limonádu. Nicméně šanci jim dám (nebo si přinejmenším počkám na první recenze od normálních diváků s opravou na obecnou zvýšenou kritičnost).

2 Likes

Uvidíme čo to bude za kúsok. Ale každopádne tento rok to bolo príjemne spestrenie veľkých cien keď sa medzi jednotlivými sériami natáčalo :grinning: Predsa tie F2 majú dobrý zvuk a tie pecky pri preraďovaní :+1: Neraz som mal zimomriavky.

1 Like

Boze ten je tak nesympatickej, strasne nudnej :drooling_face:

Ma pravdu. Da se predpokladat, ze to bude woke brecka plna mensin a transek, aby tvurci splnily kvoty nastaveny hollywoodem.

2 Likes

V článku sa spomína film Rivali a Le mans… Oba filmy boli vytvorené na základe skutočných udalostí, zachytávajú významné historické momenty… Nový film bude fikcia stvorená v hlavách ľudí, ktorí o F1 vedia len veľmi málo… A keď konzultantom bol Hamilton, tak je jasné, že to nebude o športe ako takom, ale o pseudo politických témach, ktoré niektorí jazdci, zvlášť jeden z nich, tak často omieľajú… Pričom nemenovaný jazdec je sám kovaný rasista, keď verejne propaguje myšlienky typu, že tmavé deti by mali učiť iba tmaví učitelia… Skúste to povedať opačne a hneď vám bude na dvere klopať polícia…

A už len fakt, že pre potreby filmu vytvorili nejaký pofidérny hybrid monopostu, len podčiarkuje skutočnosť, že to bude podobná zlátanina ako Formula! z 2001 so Sylvesterom Stallonem…

Max povedal dobre, že ho to nezaujíma.

4 Likes

Taký obyčajný chlapec a to sa v tejti skazenej dobe nenosí

1 Like

J mám z toho zmiešané pocity, brad sa mi nikdy nepáčil, možno tri štyri filmy si s ním rada pozriem a keď sa na filme podieľa aj lujzo tak mám obavy, že z toho bude prehnane dramatická a prehnane korektná zlátanina.
Le Mans a Rivalom sa to nebude môcť vyrovnať.
Amne sa Maxo v tomto hundraní páči

2 Likes

Jako uvidíme, jestli to bude sra*ka plná patosu a multi kulti tak se na to asi taky nekouknu :smile: Ale třeba to nebude tak blbý, Brad Pitt by měl být určitou zárukou. Asi bych raději zase nějakou Válku Z s ním :smiley:

Jeho otec mu neumoznil dospet, tak to dopada.

Nevies o com hovoris. Ak by si to auto videl a pocul,hovoril by si inak. Kiez by sucasne f1 malo taky zvuk.

1 Like

Okrem Brada Pitta by mal byť podľa mňa určitou zárukou aj režisér Kosinski, prípadne producent Bruckenheimer. Myslím si, že to bude minimálne pozerateľné (a možno budeme prekvapení).

3 Likes

Maxo dospel narozdiel od iného jazdca

1 Like

Alebo ineho clena fora :joy::joy:(povyse teba 3 riadky)

1 Like