FIA vyšetruje Tota a Susie Wolffovcov pre konflikt záujmov | Magazín F1 - F1online.sk

Jaký zase odškodnění za 07? :smile:

Ty tu chceš otevírat pandořinu skříňku? :grinning:

FIArrari :stuck_out_tongue:

Tenhle ať mi nechodí na oči :stuck_out_tongue:

ten uz nema jak ani keby chcel

Hoši, takhle někomu přát to nejhorší, že vás hanba nefackuje

sa ti vypalil chip v mozgu ci co :smiley: stepney zomrel v 2014

Já nikomu nic nepřál. Jen akorát když umřel, tak jsem si myslel něco o plynovém topidlu :slightly_smiling_face:

1 Like

Máš na mysli Karla Macháčka?

Karel Macháček (27. ledna 1874 Bědovice3. února 1954 Praha-Klánovice)[1] byl český inženýr, podnikatel a vynálezce, průkopník vývoje topných plynových zařízení a zakladatel výrobní firmy Karma. Jeho technická zlepšení dala vzniknout výrobku, jehož název vychází z názvu Macháčkovy firmy: karma.

Já vím, mě se nic nevypalilo, jen jsem použil “logiku” některých, kteří psali něco podobného na foru těm, co nikdy nic takového nepsali ani nemysleli a stejně tím byli nalepkovani, třeba prozřeješ :grinning:

Až takhle, že by Ferrari zahlazovalo stopy jo?

Stepney byl názorná ukázka toho, co se stane, když se postavíš proti nesprávným. :slight_smile:
Zničení člověka.

2 Likes

failing forward priatelu, treba prozrejes :smiley:

Je to tak, bohuže

Já jen musím nastavovat zrcadlo, jinak se tu nikam neposunute kluci :stuck_out_tongue:

je odo mna naivne si mysliet, ze uzavretu vec uz nebudes vytahovat, uznavam :smiley: “rozumim, prepinam”

Já nic nevytahuji samozřejmě, tyto maniuplace prosím ne :stuck_out_tongue:

… a jako preventivní opatření jim bude do ložnice nainstalována kamera :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Youtube : Green Deal - Zelený podvod - Elektromobilita | Filip Turek | Přísně tajné #56, pustite ci cas 48:20 … :slight_smile:

A number of sources have told BBC that if FIA president Ben Sulayem continues to act in a manner senior figures considered to be detrimental to the sport, F1 owners Liberty Media would lose patience and consider breaking away from the FIA

Tady máš důvod vyšetřování ohledně Wolffů

Monteho masterplan po Sulayemsky :smiley: