Jaký zase odškodnění za 07?
Ty tu chceš otevírat pandořinu skříňku?
FIArrari
Tenhle ať mi nechodí na oči
ten uz nema jak ani keby chcel
Hoši, takhle někomu přát to nejhorší, že vás hanba nefackuje
sa ti vypalil chip v mozgu ci co stepney zomrel v 2014
Já nikomu nic nepřál. Jen akorát když umřel, tak jsem si myslel něco o plynovém topidlu
Máš na mysli Karla Macháčka?
Karel Macháček (27. ledna 1874 Bědovice – 3. února 1954 Praha-Klánovice)[1] byl český inženýr, podnikatel a vynálezce, průkopník vývoje topných plynových zařízení a zakladatel výrobní firmy Karma. Jeho technická zlepšení dala vzniknout výrobku, jehož název vychází z názvu Macháčkovy firmy: karma.
Já vím, mě se nic nevypalilo, jen jsem použil “logiku” některých, kteří psali něco podobného na foru těm, co nikdy nic takového nepsali ani nemysleli a stejně tím byli nalepkovani, třeba prozřeješ
Až takhle, že by Ferrari zahlazovalo stopy jo?
Stepney byl názorná ukázka toho, co se stane, když se postavíš proti nesprávným.
Zničení člověka.
failing forward priatelu, treba prozrejes
Je to tak, bohuže
Já jen musím nastavovat zrcadlo, jinak se tu nikam neposunute kluci
je odo mna naivne si mysliet, ze uzavretu vec uz nebudes vytahovat, uznavam “rozumim, prepinam”
Já nic nevytahuji samozřejmě, tyto maniuplace prosím ne
… a jako preventivní opatření jim bude do ložnice nainstalována kamera
Youtube : Green Deal - Zelený podvod - Elektromobilita | Filip Turek | Přísně tajné #56, pustite ci cas 48:20 …
A number of sources have told BBC that if FIA president Ben Sulayem continues to act in a manner senior figures considered to be detrimental to the sport, F1 owners Liberty Media would lose patience and consider breaking away from the FIA
Tady máš důvod vyšetřování ohledně Wolffů
Monteho masterplan po Sulayemsky